کرم لیمویی، یک دسر خوشمزه و خاص تابستانی

کرم لیمویی یکی از انواع کرم‌های خوشمزه میوه‌ای است که به دلیل داشتن لیموی تازه عطر و طعم فوق‌العاده ای دارد و برای پذیرایی در مهمانی‌ها یک انتخاب مناسب است.

به گزارش فرارو، دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. کرم نوعی از دسر است که بسیار لطیف و گوارا است و معمولا برای تهیه آن از خامه استفاده می‌کنند.

کرم‌ها یا به صورت لایه میانی در کیک‌ها و دسر‌ها استفاده می‌شوند و یا خود به صورت مستقل نوعی دسر هستند. کرم لیمویی نوعی کرم میوه‌ای است که به دلیل داشتن لیمو ترش تازه در ترکیباتش، عطر و طعم بی‌نظیری دارد که پیشنهاد می‌دهیم حتما یکبار آن را امتحان کنید. اگر دوست دارید این کرم خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کرم لیمویی همراه ما باشید.

مواد لازم

خامه صبحانه: ۸۰۰ گرم (۴ پاکت)
شکر: ۲۰۰ گرم
لیمو ترش سبز کوچک: ۸ عدد
میوه برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این کرم خوشمزه ابتدا خامه‌ها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. مواد کرم باید حدود ۵ دقیقه روی اجاق گاز بجوشد و در این مدت دست از هم زدن برندارید و مدام مواد را هم بزنید. لیمو ترش‌ها را خوب بشویید، سپس پوست لیمو ترش‌ها را به صورت یک لایه نازک رنده کنید و داخل کرم بریزید.

حالا آب لیمو ترش‌ها را با آب مرکبات‌گیری بگیرید و به مواد کرم اضافه کنید و اجازه بدهید کرم با حرارت کم حدود ۳ تا ۴ دقیقه دیگر بجوشد. حالا اجاق گاز را خاموش کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کرم از حرارت بیفتد، سپس کرم را داخل ظرف سرو بریزید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت بگذارید تا داخل یخچال بماند و جا بیفتد. قبل از سرو روی دسر را با میوه‌های تازه مثل هلو خرد شده، دانه انگور، توت فرنگی و یا موز حلقه شده تزیین کنید. نوش جان.

نکته مهم

پوست لیمو را تا حدی رنده کنید که قسمت سفید پوست لیمو رنده نشود. لایه سفید پوست مرکبات تلخ است و اگر رنده شود، ممکن است دسر شما را تلخ کند، بنابراین دقت کنید که پوست لیمو را به صورت خیلی نازک رنده کنید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

21 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

21 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

21 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

21 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

21 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

21 ساعت ago