کره خرما نوعی شیرین کننده خوشمزه و طبیعی مانند عسل و شیره است که برای مصرف در وعده صبحانه بسیار مقوی و مناسب است.
به گزارش فرارو، صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی است که همه پزشکان و متخصصان تغذیه به آن تاکید کردهاند. مقدار کربوهیدرات و کالریای که از صبحانه دریافت میکنید، انرژی لازم را برای انجام فعالیتهایی که در طول روز با آنها سروکار دارید، فراهم میکند. وعده صبحانه معمولا شامل پنیر، کره، مربا، عسل، خامه و… است که روزانه سرو میشود و صبحانههای گرم یا صبحانههایی که شامل مواد غذایی بیشتری هستند، طرفداران خاص خود را دارند.
خیلی از افراد به خوردن شیرین کنندههایی مانند عسل و مربا در وعده صبحانه علاقه دارند و از طرفی نگران اضافه وزن و یا بیماریهایی مانند دیابت هستند. کره خرما یک شیرینکننده طبیعی و بسیار خوشمزه است که شما میتوانید آن را همراه با کره برای وعده صبحانه میل کنید و خیالتان از خوردن شیرینی راحت باشد. کره خرما بسیار مقوی و خوشمزه حتی برای کودکان است و اگر میتوانید آن را با روشی آسان و ساده در منزل تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه کره خرما همراه ما باشید.
خرما: ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو: ۱ قاشق مرباخوری
فندق: نصف استکان
برای درست کردن این کره خرما خوشمزه ابتدا هسته خرماها را دربیاورید و داخل پارچ مخلوط کن بریزید، سپس پودر کاکائو و فندق را اضافه کنید. نصف استکان آب ولرم روی مواد بریزید. میزان آب به میزان خرما بستگی دارد. اگر میزان خرما بیشتر است باید میزان آب را بیشتر کنید. البته کره باید غلیظ باشد و غلظتی معادل کره بادام زمینی داشته باشد. حالا دستگاه را به مدت ۱ دقیقه روشن کنید تا مواد کاملا میکس شود. حالا کره خرما آماده را داخل ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید، نوش جان.
برای درست کردن این کره میتوانید از هر نوع خرمای شیرین و عسلی که دوست دارید استفاده کنید، ولی رطب برای درست کردن این کره مناسب نیست.
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…