آشپزی

کرپ شکلاتی رول شده؛ خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

فراشپز- کرپ شکلاتی از انواع مختلف کرپ است که یک میان وعده بسیار سبک و آسان است و شما می‌توانید آن را با میوه‌های مختلف و یا عسل سرو کنید. اگر دوست دارید تنوع در وعده‌های صبحانه یا عصرانه بدهید حتما کرپ شکلاتی را امتحان کنید. اولین بار در منطقه در غرب فرانسه مردم آنجا با مخلوط گندم سیاه آسیاب شده و کمی کره آب و نمک آن را ابداع کردن آنها مایه کرپ را روی صفحات داغ می‌ریختن و با کمک ابزار‌های چوبی آن را پخش می‌کردند و میپختن.

امروزه که بیشتر وسایل کرپ در دسترس است شما بدون نیاز به کافه یا رستوران‌ها می‌توانید با رسپی امروز این کرپ را در منزل برای خانواده و کودکان خود تهیه کنید. در آموزش امروز کرپ شکلاتی بسیار خوشمزه را به شما یاد خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۲ پیمانه

آرد ۱ پیمانه

شکر ۲ ق غذا خوری

روغن مایع ۲ ق غذا خوری

وانیل ۱/۴ ق چای خوری

کره به مقدار لازم

شکلات و میوه به مقدار لازم

طرز تهیه کرپ شکلاتی

۱ مرحله اول: تهیه مایه کرپ

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و سبک شود سپس به ترتیب روغن و شیر را اضافه کرده و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه دیگر هم می‌زنیم در انتها آرد را که از قبل سه بار الک کردیم طی ۳ مرحله به مخلوط مون اضافه می‌کنیم تا کاملا مایع کرپ یکدست شود و برای اینکه مطمئن باشیم گوله آرد داخلش نباشد یک بار از صافی رد می‌کنیم.

۲ مرحله دوم: پخت کرپ شکلاتی

داخل تابه نچسب با قلمو مقداری کره بمالید تا چرب شود نیاز نیست خیلی بریزید در حد چرب شدن کافی می‌باشد با ملاقه از مواد کرپ برداشته و داخل تابه می‌ریزیم و تابه را تکان می‌دهیم تا مایه کرپ همه جای تابه پخش شود سپس زمانی که روی کرپ حباب زد بر می‌گردانیم و طرف دیگر کرپ را میپزیم و به همین ترتیب کرپ‌ها را حاضر کرده و روی هم می‌گذاریم و یک کیسه فریزر روی آنها می‌کشیم.

۳ مرحله آخر

شکلات را خرد کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار می‌دهیم تا ذوب شود هرکدام از کرپ را باز کرده مقداری شکلات آب شده داخلش ریخته و رول می‌کنیم (می توانید مقداری موز یا توت فرنگی نیز در وسط رول بگذارید) به همین صورت کرپ شکلاتی را حاضر کرده و در ظرف چیده همراه با چای یا قهوه میل کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کرپ شکلاتی‌

می‌توانید از عسل نیز برای وسط کرپ‌ها استفاده کنید.

بار اول که تابه را چرب کردید کافی می‌باشد بار‌های دیگر نیاز به چرب کردن نیست.

تابه حتما نچسب باشد.

حرارت در حین پخت باید ملایم باشد تا خوب پخته شود.‌

می‌توانید ۲ ق غذا خوری پودر کاکائو به دستور اضافه و ۲ ق غذا خوری آرد کم کنید تا کرپ کاکائویی داشته باشید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیک لیمو شیرین خوشمزه؛ با آموزش مرحله به مرحله

فراشپز- لیمو شیرین یکی از میوه‌های پرخاصیت و خوشمزه فصل پاییز و زمستان است که…

13 ساعت ago

طرز تهیه خورش قیمه عربی: دستور پخت اصیل و خوشمزه

فراشپز- آیا تا به حال طعم بی‌نظیر و خاص خورش قیمه عربی را تجربه کرده‌اید؟…

16 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

18 ساعت ago

دستور پخت نان شیرمال به سبک نانوایی

فراشپز- نان شیرمال هم مثل فطیر، از جمله محصولات سنتی کشورمان است که در جایی…

19 ساعت ago

طرز تهیه کوکی خرما و گردو به روش قنادی ها

فراشپز- کوکی خرما یکی از کوکی‌های بسیار خوشمزه و ساده است که می‌توانید برای صبحانه…

20 ساعت ago

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل

فراشپز- پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل سیب زمینی یک از غذا‌های ساده و خوشمزه کشور…

20 ساعت ago