آشپزی

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی

فراشپز- کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و برای صبحانه دانش آموزان و کودکان مناسب است.

به گزارش فرارو،  صبحانه یکی از مهمترین وعده‌های غذایی است که متخصصان تغذیه همواره بر آن تاکید دارند و وعده‌ای است که هرگز نباید از آن صرف نظر کرد. صبحانه به خصوص برای کودکان و بچه‌های مدرسه‌ای بسیار وعده مهمی است و نقش پررنگی در فرآیند یادگیری و آموزش دارد. دغدغه بسیاری از پدر و مادر‌ها همیشه همین صبحانه خوردن بچه‌ها است.

کودکان معمولا غذا‌های هیجان انگیز با ظاهر زیبا را بیشتر دوست دارند و بچه‌های مدرسه‌ای هنگام صبح اشتهایی برای خوردن نان و پنیر و مربا و یا انواع املت و صبحانه‌های گرم را ندارند. کرپ فرانسوی نوعی نان لطیف و بسیار نازک است که دستور پخت آن شبیه پنکیک است با این تفاوت که کرپ نازک‌تر از پنکیک طبخ می‌شود. برای مواد میانی کرپ می‌توانید از انواع کره، شکلات صبحانه، عسل، مغزیجات و انواع میوه استفاده کنید. اگر دوست دارید این کرپ خوشمزه را برای صبحانه فرزندتان با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: یک و یک دوم پیمانه
وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
آرد سفید شیرینی: ۱۲۵ گرم
شکر: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
کره بادام زمینی، شکلات صبحانه، موز و توت فرنگی: به میزان دلخواه

طرز تهیه

برای درست کردن این کرپ خوشمزه ابتدا آرد سفید شیرینی را همراه با نمک و شکر داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید. داخل یک کاسه دیگر، تخم مرغ، وانیل و شیر را بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا تخم مرغ و شیر کاملا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا ترکیب تخم مرغ و شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و با همزن دستی خیلی خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. یک ماهی‌تابه سایز متوسط و نچسب را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس یک ملاقه از مایه کرپ را وسط ماهی‌تابه بریزید. ماهی‌تابه را دور بدهید تا کرپ در تمام سطح ماهی‌تابه پخش شود.

بعد از اینکه کرپ بست و یک طرفش طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی شود. کرپ‌ها را به همین ترتیب درست کنید. بعد از اینکه کرپ خنک شد، وسط آن به دلخواه کمی کره بادام زمینی یا شکلات صبحانه بمالید و روی آن موز حلقه شده یا توت فرنگی بگذارید و کرپ را به صورت لقمه یا ساندویچ مثلثی بپیچید، نوش جان.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه پلو تره؛ پلو مخلوط خوشمزه و معطر

فراشپز- پلو‌های مخلوط در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. باقالی پلو،…

30 دقیقه ago

طرز تهیه دیگچه؛ دسری متفاوت برای دورهمی‌ها

فراشپز- «دیگچه مشهدی» از دسرهای محلی است که در استان خراسان پخت می‌شود و اسم‌…

6 ساعت ago

آموزش پخت سوپ ورمیشل با تکنیک رستورانی

فراشپز-  سوپ ورمیشل یا همان رشته فرنگی یک غذای کامل در روزهای سرد و برفی…

6 ساعت ago

روشی ساده برای پخت کیک بخارپز با پف عالی

فراشپز- در دنیای شلوغ و پر مشغله امروزی، هنوز هم لذت‌های کوچکی وجود دارد که…

7 ساعت ago

طرز تهیه انواع ترشی بامیه و رازهای خوشمزه شدن آن

فراشپز- بامیه یکی از سبزیجات پرخاصیت برای سلامتی است و در عین حال یکی از…

7 ساعت ago

طرز پخت فرنی با آرد برنج برای دو نفر؛ چه کار کنیم فرنی آب نیندازد ؟

فراشپز- فرنی با آرد برنج از لذیذ ترین و کامل ترین غذا هایی می باشد…

8 ساعت ago