آشپزی

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی

فراشپز- کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و برای صبحانه دانش آموزان و کودکان مناسب است.

به گزارش فرارو،  صبحانه یکی از مهمترین وعده‌های غذایی است که متخصصان تغذیه همواره بر آن تاکید دارند و وعده‌ای است که هرگز نباید از آن صرف نظر کرد. صبحانه به خصوص برای کودکان و بچه‌های مدرسه‌ای بسیار وعده مهمی است و نقش پررنگی در فرآیند یادگیری و آموزش دارد. دغدغه بسیاری از پدر و مادر‌ها همیشه همین صبحانه خوردن بچه‌ها است.

کودکان معمولا غذا‌های هیجان انگیز با ظاهر زیبا را بیشتر دوست دارند و بچه‌های مدرسه‌ای هنگام صبح اشتهایی برای خوردن نان و پنیر و مربا و یا انواع املت و صبحانه‌های گرم را ندارند. کرپ فرانسوی نوعی نان لطیف و بسیار نازک است که دستور پخت آن شبیه پنکیک است با این تفاوت که کرپ نازک‌تر از پنکیک طبخ می‌شود. برای مواد میانی کرپ می‌توانید از انواع کره، شکلات صبحانه، عسل، مغزیجات و انواع میوه استفاده کنید. اگر دوست دارید این کرپ خوشمزه را برای صبحانه فرزندتان با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: یک و یک دوم پیمانه
وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
آرد سفید شیرینی: ۱۲۵ گرم
شکر: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
کره بادام زمینی، شکلات صبحانه، موز و توت فرنگی: به میزان دلخواه

طرز تهیه

برای درست کردن این کرپ خوشمزه ابتدا آرد سفید شیرینی را همراه با نمک و شکر داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید. داخل یک کاسه دیگر، تخم مرغ، وانیل و شیر را بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا تخم مرغ و شیر کاملا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا ترکیب تخم مرغ و شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و با همزن دستی خیلی خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. یک ماهی‌تابه سایز متوسط و نچسب را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس یک ملاقه از مایه کرپ را وسط ماهی‌تابه بریزید. ماهی‌تابه را دور بدهید تا کرپ در تمام سطح ماهی‌تابه پخش شود.

بعد از اینکه کرپ بست و یک طرفش طلایی شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی شود. کرپ‌ها را به همین ترتیب درست کنید. بعد از اینکه کرپ خنک شد، وسط آن به دلخواه کمی کره بادام زمینی یا شکلات صبحانه بمالید و روی آن موز حلقه شده یا توت فرنگی بگذارید و کرپ را به صورت لقمه یا ساندویچ مثلثی بپیچید، نوش جان.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه بستنی جلاتو با چند روش

فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها در سراسر جهان به ویژه در…

24 ساعت ago

طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون به روش ذغالی و تابه‌ای

فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…

1 روز ago

(ویدیو) ۴ نوع مزه دار کردن جدید جوجه و مرغ

فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…

1 روز ago

طرز تهیه ساندویچ «چیلی داگ»؛ یک شام خوشمزه

فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…

1 روز ago

(ویدیو) طرز تهیه یک عصرانه خوشمزه فقط با آرد و تخم مرغ

فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…

1 روز ago

۱۵ غذای ساده و سریع با ماکارونی؛ خوشمزه و مناسب هر سلیقه

فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…

1 روز ago