آشپزی

کرپ پنیری ساده ویژه صبحانه و عصرانه

فراشپز- کرپ پنیری یکی از ایده‌های بسیار خوب برای تهیه یک صبحانه یا عصرانه خوشمزه می‌باشد که می‌توانید با چند فلم مواد و پنیر دلخواه خود این غذا را تهیه کنید. کرپ پنیری را باید ابتدا تهیه کنید و پنیر دلخواه را داخل آن قرار دهید و رول یا تا کنید و مجدد داخل تابه قرار دهید پنیر ذوب شود.

کرپ پنیری یک ایده خوب برای رستوران دار‌ها یا کافه‌ها می‌باشد که می‌توانند به منو صبحانه خود اضافه کنند و یک صبحانه مدرن میل کنید. این صبحانه به دلیل استفاده از شیر و تخم مرغ و آرد یک صبحانه مقوی و کامل به حساب می‌آید و می‌تواند برای شروع یک روز پر انرژی گزینه خوبی باشد. امروز  طرز تهیه کرپ پنیری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۲/۳ پیمانه

آرد ۲/۳ پیمانه

نمک ۱ ق چای خوری

جعفری خرد شده ۴ ق غذا خوری

پنیر پیتزا به مقدار لازم

طرز تهیه کرپ پنیری

۱ مرحله اول: مخلوط کردن مواد

ابتدا قبل از شروع آشپزی همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک یک پیمانه آشپزی یا یک لیوان دسته دار فرانسوی مواد را اندازه گیری کنید. تخم مرغ را با شیر داخل یک کاسه ریخته و با همزن دستی بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شود.

۲ مرحله دوم: تهیه مایه کرپ

در ادامه باید آرد و نمک را باهم مخلوط و سه بار الک کنید و به مواد طی چند مرحله اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست و گلوله‌های آرد باز شود و در انتها باید جعفری را که از قبل شسته و ساطوری ریز خرد کنید اضافه کنید و هم بزنید.

۳ مرحله سوم: پخت کرپ

در ادامه برای پخت کرپ پنیری باید داخل یک تابه را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هر دفعه مقدار مشخصی با ملاقه کف تابه بریزید و سریع تابه را بچرخانید و تا یک لایه تقریبا نازک کف تابه پخش شده باشد و بعد از چند دقیقه که پخته شد برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود و به همین ترتیب همه مواد را آماده کنید.

۴ مرحله چهارم: افزودن پنیر

حالا باید هر کرپ را داخل یک بشقاب گرد قرار دهید و مقداری از پنیر پیتزا رنده شده داخل آن قرار دهید و کرپ را تا بزنید و داخل تابه چرب شده با کره یا روغن قرار دهید به طوری که درز کرپ زیر باشد، سپس هر دو طرف را سرخ کنید تا پنیر ذوب شود و بعد داخل بشقاب سرو قرار دهید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کرپ پنیری ساده در خانه

جعفری طعم بسیار خوبی به کرپ می‌دهد و اگر دوست ندارید می‌توانید حذف کنید و به صورت ساده این کرپ پنیری را تهیه کنید.‌

می‌توانید کرپ را رول کنید و یا از چهار طرف روی هم بیاورید.

از پنیر ورقه‌ای یا رنده شده می‌توانید استفاده کنید.

منبع: پارسی دی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه تی تاپ خانگی؛ لذت یک طعم نوستالژیک

فراشپز- کیک تی‌تاپ یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و محبوب میان کودکان و یک خوراکی…

2 ساعت ago

ونوشک پلو؛ غذایی محلی با خاصیت درمانی

فراشپز- ونوشک پلو (پلوی بنه یا پسته کوهی) از غذا‌های محلی استان کرمانشاه با عطر…

2 ساعت ago

طرز تهیه سالاد ماکارونی با یک سس رژیمی

فراشپز- وقتی صحبت از سالاد ماکارونی میشه بیشتر ما یه سالاد سنگین و چرب و…

3 ساعت ago

حلوا ارده را به همین راحتی در خانه درست کنید

فراشپز- حلوا ارده؛ یکی از دسر‌های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که امروزه بیشتر به…

4 ساعت ago

کوکو تن ماهی؛ یک شام فوری و لذیذ

فراشپز- کوکو یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب ایرانی‌هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه…

5 ساعت ago

پخت انار پلو شیرازی به دو روش

فراشپز- انار پلو یکی از غذا‌های معروف شیرازی است که طرز پخت آن بسیار راحت…

5 ساعت ago