فراشپز- کلوچه لیمویی یکی از پرطرفدارترین نوع کولوچههاست از این رو ما برای شما طرز تهیه آن را در این مطلب آماده کردهایم.
کوکی لیمویی یکی از کلوچههای خوشمزه، خوش عطر و معروف بین المللی میباشد و بافت آن همانند شیرینی نارگیلی نرم و ترد است. به دلیل استفاده از لیمو ترش و پوست لیمو، طعم و مزه ترش مانندی دارد که دستور تهیه آن را در این بخش مشاهده میکنید.
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۲۵ میلی لیتر
روغن ۶۲ میلی لیتر
آب لیمو ترش ۱/۲ لیمو ترش
پوست لیمو ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱۰ گرم
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد ۳ فنجان
پودر قند ۱ پیمانه
مرحله اول: تخم مرغ و شکر را به مدت ۳ الی۴ دقیقه با دور تند همزن هم بزنید.
مرحله دوم: روغن، لیمو ترش، پوست لیمو و زردچوبه را به همراه وانیل و بکینگ پودر به تخم مرغ اضافه کنید و با دور تند همزن، هم بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله سوم: در ادامه ۲.۵ پیمانه آرد را به صورت کنترل شده به مواد کلوچه اضافه کنید و با لیسک شروع به همزدن کنید. با کمک لیسک خمیری که نه خیلی نرم و نه خیلی سفت می شود، به دست آورید.
مرحله چهارم: روی خمیر را بپوشانید و تا ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید. اگر عجله دارید کافی است به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله پنجم: پس از خارج کردن از یخچال کلوچههایی به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، بگذارید.
مرحله ششم: کوکیها را در مقدار زیادی پودر قند بغلطانید. ۱۵-۱۴ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بپزید.
منبع: ایرنا
فراشپز- پیتزایی خوشمزه و متفاوت که همه عاشق آن میشوند. با مواد ساده، یک شاهکار…
فراشپز- قیمه ماسوله یا ننه قرمه یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی استان گیلان…
فراشپز- سالاد ژامبون و نان تست یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب…
فراشپز- پلو مرغ فوری یکی از روشهای طبخ مرغ است که در آن مرغ سرخ…
فراشپز- خورش لپه قرمه یکی از انواع خورشهای اصیل و سنتی شهر دامغان است که…
فراشپز- مشته بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور شیرازی است که از ترکیب…