آشپزی

کوکوی چیپس؛ یک غذای ساده و جدید

فراشپز- کوکوی چیپس یکی از انواع غذا‌های ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی چیپس در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

چیپس ترتیلا ۱ بسته

پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای ۱ عدد

هویج ۱ عدد

کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۴ عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه کوکوی چیپس

مرحله اول

برای تهیه کوکوی چیپس ساده ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می‌کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا سبک شود.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در ادامه فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه می‌افزاییم، سپس تفت می‌دهیم تا نرم شود.

مرحله سوم

حالا هویج را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا کاملا نرم شود. در ادامه ذرت را اضافه می‌کنیم و در حدی که مواد با هم یکدست شوند، تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم مواد خنک شوند. در ادامه تخم مرغ‌ها را به همراه چیپس ترتیلا و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه می‌ریزیم و با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله پنجم

سبزیجات تفت داده شده را پس از خنک شدن به کاسه افزورده و با دیگر مواد ترکیب می‌کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می‌کنیم، سپس مایه کوکو را درون تابه می‌ریزیم و با پشت قاشق صاف می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله صبر می‌کنیم تا یک سمت کوکو به طور کامل سرخ شود، سپس آنرا بر می‌گردانیم و اجازه می‌دهیم سمت دیگرش نیز سرخ شود. در نهایت کوکو را درون ظرف مورد نظرمان قرار داده و به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

پاستیل‌های ویتامینه؛ مفیدند یا مضر؟

فراشپز- پاستیل یکی از خوراکی‌های محبوب و پرطرفدار در بین کودکان و بزرگسالان است که…

2 ساعت ago

۲۳ نکته ضروری قبل از مصرف نخود

فراشپز- یکی از حبوبات پرمصرف و مغذی است که علاوه بر فواید متعدد برای سلامتی…

3 ساعت ago

(ویدیو) گنوچی: یک پاستانی لذیذ به سبک ایتالیایی‌ها

فراشپز- گنوچی یک نوع پاستای نرم و خوشمزه ایتالیایی است که معمولاً از سیب‌زمینی، آرد…

4 ساعت ago

چطور با جوانه گندم کوکو درست کنیم؟

فراشپز- کوکو جوانه گندم یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین کوکوهاست که خوردن آن به خصوص…

4 ساعت ago

سالاد اسفناج و گردو؛ یک میان وعده ساده و فوری

فراشپز- این سالاد با اسفناج و پنیر‌های خوشمزه باب طبع شما و مهمانانتان خواهد بود.…

5 ساعت ago

(ویدیو) دستور پخت لول کباب ارمنی

اگر می‌خواهید طعم لول کباب ارمنی را تجربه کنید، این ویدیو تمام نکات لازم برای…

5 ساعت ago