فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو میباشد که به روشهای متفاوتی تهیه و سرو میشود. نخود سبز یا نخود فرنگی دارای طعم خاصی بوده و دارای مواد معدنی و ویتامینهای بسیاری میباشد؛ بنابراین استفاده از آن در انواع کوکو انتخاب بسیار شایستهای خواهد بود. ولیکن کوکو نخود فرنگی با پایه کامل نخود فرنگی تهیه شده و طعم آن در کوکو بسیار غالب میباشد.
بعضی از افراد با نخود سبز درشت و کامل این کوکو را تهیه مینمایند و برخی دیگر با نخود فرنگی میکس شده این کوکوی خوشمزه را تهیه مینمایند. در این گزارش طرز تهیه کوکو نخود فرنگی با سیب زمینی گیاهی و لذیذ بدون گوشت را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.
نخود فرنگی خام ۲ پیمانه
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۷ حبه
پودر جوانه گندم ۲ ق غذا خوری
پودر سبوس گندم ۲ ق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی
برای تهیه کوکو نخود فرنگی ابتدا سیرها پوست گرفته و آبکشی نمایید. پس از خشک شدن سیرها، آنها را با نخود فرنگی در غذاساز ریخته و کاملا میکس نمایید.
سپس پیاز را شسته و پوست آن را بگیرید. پس از پوست گرفتن مجددا شسته و به صورت درشت خرد نمایید. سیب زمینیها را نیز شسته و پوست آنها را بگیرید. مجددا شسته و درشت خرد نمایید. پیاز و سیب زمینی را در غذا ساز ریخته و کاملا میکس نمایید.
اکنون مواد پایه کوکو نخود فرنگی شما آماده است هر دو مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و با هم ترکیب نمایید. سپس در ظرف جداگانهای تخم مرغ را شکسته با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج گردد. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن بیفزایید. مخلوط تخم مرغ را به مایه کوکو اضافه نموده و هم بزنید تا مواد به خوبی به خورد هم بروند.
سپس پودر جوانه گندم و پودر سبوس گندم را مخلوط نموده و تا مرحلهای که مایه کوکو نه شل و نه خیلی سفت باشد به مایه کوکو اضافه نمایید.
در این مرحله مایه کوکو شما آماده است. مقداری روغن در تابه مناسبی ریخته و روی شعله قرار دهید. پس از داغ شدن روغن به اندازه یک قاشق از مایه کوکو را برداشته و در روغن بگذارید سطح کوکو را با پشت قاشق صاف نموده و اجازه دهید یک طرف آن سرخ شود. سپس طرف دیگر آن را سرخ نمایید. این کار تا پایان مایه کوکو انجام داده و پس از سرخ شدن کوکوها را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج گردد.
سپس کوکو را در ظرف مناسب سرو کشیده و با سبزیجات دلخواه خود تزئین و میل نمایید. نوش جان.
در صورت تمایل میتوانید سبزیجات معطر ساطوری شده به مایه کوکو اضافه نمایید.
میتوانید پودر سوخاری یا آرد گندم را جایگزین پودر سبوس گندم و پودر جوانه گندم نمایید.
به دلیل طبع گرم نخود فرنگی ادویههای با طبع گرم استفاده ننمودیم در صورت تمایل میتوانید پودر زنجبیل، آویشن و زیره اضافه نمایید.
حتما با شعله ملایم کوکو نخود فرنگی را سرخ نمایید تا کاملا مغز پخت شود.
منبع: آلامتو
فراشپز- شاید از آن دست افرادی باشید که صبحانه خود را با نوشیدن قهوه تمام…
فراشپز- پرپین گیاهی است که بیشتر در جنوب کشور کشت میشود؛ به همین دلیل تهیه…
فراشپز- غذاهای ساندویچی جزء دسته غذاهای بسیار پر طرفدار هستند که شما میتوانید به سادگی…
فراشپز- هر فردی که از خوردن میوه به لذت برده باشد، بدون شک از طعم…
فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژهی مجالس و میهمانیهای…
فراشپز- درست کردن غذاهای بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو…