آشپزی

کوکو نخود فرنگی؛ شام گیاهی و لذیذ بدون گوشت

فراشپز- کوکو نخود فرنگی یکی دیگر از انواع کوکو می‌باشد که به روش‌های متفاوتی تهیه و سرو می‌شود. نخود سبز یا نخود فرنگی دارای طعم خاصی بوده و دارای مواد معدنی و ویتامین‌های بسیاری می‌باشد؛ بنابراین استفاده از آن در انواع کوکو انتخاب بسیار شایسته‌ای خواهد بود. ولیکن کوکو نخود فرنگی با پایه کامل نخود فرنگی تهیه شده و طعم آن در کوکو بسیار غالب می‌باشد.

بعضی از افراد با نخود سبز درشت و کامل این کوکو را تهیه می‌نمایند و برخی دیگر با نخود فرنگی میکس شده این کوکوی خوشمزه را تهیه می‌نمایند.  در این گزارش طرز تهیه کوکو نخود فرنگی با سیب زمینی گیاهی و لذیذ بدون گوشت را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو نخود فرنگی

نخود فرنگی خام ۲ پیمانه

سیب زمینی متوسط ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

سیر ۷ حبه

پودر جوانه گندم ۲ ق غذا خوری

پودر سبوس گندم ۲ ق غذا خوری

تخم مرغ ۱ عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

روغن مایع به مقدار کافی

طرز تهیه کوکو نخود فرنگی گیاهی لذیذ با سیب زمینی بدون گوشت

مرحله اول: میکس نخود فرنگی

برای تهیه کوکو نخود فرنگی ابتدا سیر‌ها پوست گرفته و آبکشی نمایید. پس از خشک شدن سیرها، آنها را با نخود فرنگی در غذاساز ریخته و کاملا میکس نمایید.

مرحله دوم: میکس سیب زمینی

سپس پیاز را شسته و پوست آن را بگیرید. پس از پوست گرفتن مجددا شسته و به صورت درشت خرد نمایید. سیب زمینی‌ها را نیز شسته و پوست آنها را بگیرید. مجددا شسته و درشت خرد نمایید. پیاز و سیب زمینی را در غذا ساز ریخته و کاملا میکس نمایید.

مرحله سوم: افزودن تخم مرغ

اکنون مواد پایه کوکو نخود فرنگی شما آماده است هر دو مخلوط را در ظرف مناسبی ریخته و با هم ترکیب نمایید. سپس در ظرف جداگانه‌ای تخم مرغ را شکسته با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج گردد. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن بیفزایید. مخلوط تخم مرغ را به مایه کوکو اضافه نموده و هم بزنید تا مواد به خوبی به خورد هم بروند.

مرحله چهارم: افزودن پودر جوانه گندم و پودر سبوس گندم

سپس پودر جوانه گندم و پودر سبوس گندم را مخلوط نموده و تا مرحله‌ای که مایه کوکو نه شل و نه خیلی سفت باشد به مایه کوکو اضافه نمایید.

مرحله پنجم: سرخ کردن کوکو نخود فرنگی

در این مرحله مایه کوکو شما آماده است. مقداری روغن در تابه مناسبی ریخته و روی شعله قرار دهید. پس از داغ شدن روغن به اندازه یک قاشق از مایه کوکو را برداشته و در روغن بگذارید سطح کوکو را با پشت قاشق صاف نموده و اجازه دهید یک طرف آن سرخ شود. سپس طرف دیگر آن را سرخ نمایید. این کار تا پایان مایه کوکو انجام داده و پس از سرخ شدن کوکو‌ها را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج گردد.

مرحله ششم: سرو کوکو نخود فرنگی با سیب زمینی

سپس کوکو را در ظرف مناسب سرو کشیده و با سبزیجات دلخواه خود تزئین و میل نمایید. نوش جان.

نکات کلیدی در تهیه کوکو نخود فرنگی خام با سیب زمینی خوشمزه

در صورت تمایل می‌توانید سبزیجات معطر ساطوری شده به مایه کوکو اضافه نمایید.‌

می‌توانید پودر سوخاری یا آرد گندم را جایگزین پودر سبوس گندم و پودر جوانه گندم نمایید.

به دلیل طبع گرم نخود فرنگی ادویه‌های با طبع گرم استفاده ننمودیم در صورت تمایل می‌توانید پودر زنجبیل، آویشن و زیره اضافه نمایید.

حتما با شعله ملایم کوکو نخود فرنگی را سرخ نمایید تا کاملا مغز پخت شود.

منبع: آلامتو

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

3 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

3 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

4 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

4 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

5 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

6 ساعت ago