آشپزی

کیک پای سیب؛ عصرانه‌ای لذیذ و خوشمزه

فراشپز- شیرینی پای سیب به‌دلیل طعم بسیار خوبی که دارد، یکی از انواع شیرینی‌های محبوب در سراسر جهان است و به‌عنوان یک شیرینی بین‌المللی شناخته می‌شود.

شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی‌ها محبوب در سراسر جهان است که به عنوان یک شیرینی بین المللی شناخته می‌شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل طعم بسیار خوبی که دارد از معروف‌ترین شیرینی‌ها برای پذیرایی در مجالس و مهمانی‌ها محسوب می‌شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پای سیب در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم پای سیب

آرد سفید ۲ ٫ ۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر نصف پیمانه

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

وانیل ۱ پنس

پودر قند ۴ قاشق غذاخوری

کره ۷۵ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع ۵۰ گرم

سیب ۲ عدد

دارچین ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی پای سیب

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پای سیب ابتدا کره، تخم مرغ و شیر را از یخچال خارج می‌کنیم تا با دمای آشپزخانه هماهنگ شوند. پس از اینکه کره نرم شد آنرا به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا رنگ مخلوط کرمی شود.

مرحله دوم

پس از اینکه رنگ مخلوط شکر و تخم مرغ کرمی شد وانیل را اضافه می‌کنیم، نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل این است که مراقب باشید مقدار خیلی کمی فقط برای عطروانیل باید اضافه کنید، چون وانیل اگر بیش از حد ریخته شود شیرینی را تلخ می‌کند.

مرحله سوم

پس از اضافه کردن وانیل مواد را کمی مخلوط می‌کنیم سپس تخم مرغ‌ها را یک به یک اضافه می‌کنیم و با مخلوط شکر و کره به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. حالا آرد را به با بکینگ پودر مخلوط کرده و دو مرتبه الک می‌کنیم تا صاف شود.

مرحله چهارم

در ادامه شیر را به همراه نصف آرد الک کرده به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه می‌کنیم و خوب میکس می‌کنیم تا مواد یکدست شوند، سپس باقیمانده آرد را کم کم اضافه می‌کنیم تا زمانی که مایه شیرینی کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا سیب‌ها را پوست می‌گیریم و به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در ادامه به سراغ پخت شیرینی می‌رویم، برای این منظور قالب‌های مخصوص پای سیب را یا کمی چرب می‌کنیم یا درون قالب‌ها کاغذ مخصوص پای سیب قرار می‌دهیم.

مرحله ششم

حالا یک پنجم حجم قالب‌های پای سیب را با مایه شیرینی پر می‌کنیم، سپس پودر قند و دارچین را با هم مخلوط می‌کنیم و سیب‌های ورقه شده را داخل مخلوط پودر قند و دارچین می‌غلتانیم سپس درون قالب‌های پای سیب قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

البته می‌توانید سیب را داخل قالب قرار دهید و روی آن مقدار پودر قند و دارچین بریزید. حالا روی سیب‌ها را با مایه شیرینی پر می‌کنیم. توجه داشته باشید که تقریبا باید نصف حجم قالب‌ها خالی باشد تا جای کافی برای پف شیرینی‌ها باشد.

مرحله هشتم

فر را باید ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا به خوبی گرم شود، حالا قالب‌های شیرینی را داخل سینی فر قرار می‌دهیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا بپزند و به طور کامل پف کنند.

مرحله نهم

حالا صبر می‌کنیم تا شیرینی‌ها کمی خنک شوند سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می‌چینیم. برای تزیین شیرینی‌ها هم می‌توانیم به سلیقه خود از پودر قند، پود پسته، شکلات آب شده یا هر چیز دیگری استفاده کنیم.

منبع: ساعدنیوز

فراشپز

Recent Posts

تمام مزایا و مضرات چای در یک قاب

فراشپز- در طول سال‌های سال در کشورهای آسیایی، ایران و ترکیه و بریتانیا چای اصلی…

16 ساعت ago

ته‌چین مرغ و گشنیز؛ خوشمزه‌ترین ته‌چینی که تابه‌حال خورده‌اید!

فراشپز- ته‌چین مرغ و گشنیز یکی از انواع غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و محبوب است…

16 ساعت ago

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر مجلسی با دستور ساده

فراشپز- کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به سادگی…

16 ساعت ago

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه شکلات و گردو

فراشپز- این سمبوسه شکلاتی بسیار خوشمزه و طرز تهیه آن هم راحت و آسان است.…

17 ساعت ago

ناشف گوشت؛ غذای عربی با طعم بی‌نظیر

فراشپز- ناشف گوشت نوعی چلو گوشت خوشمزه و مشهور عربی است که طی آن گوشت…

17 ساعت ago

طرز تهیه چای ماسالا با پودر آماده؛ نوشیدنیِ روز‌های سرد

فراشپز- ادویه‌های موجود در چای ماسالا مانند هل، دارچین و زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارند…

17 ساعت ago