فراشپز- کیک یخچالی یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که بدون نیاز به فر تهیه میشود و میتواند گزینهای عالی برای پذیرایی در مهمانیها، دورهمیها و یا حتی به عنوان دسر عصرانه باشد. این کیک ساده و لذیذ، در دمای یخچال آماده میشود و طعم دلپذیر آن طرفداران زیادی دارد.
در ادامه با دستور تهیه کیک یخچالی خوشمزه آشنا خواهید شد.
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
کره ۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
ابتدا آرد را در یک ظرف مناسب الک کنید.
پودر کاکائو را نیز الک کرده و به آرد اضافه کنید. سپس مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
وانیل و شکر را به مواد آرد و پودر کاکائو اضافه کرده و هم بزنید.
۲ لیوان شیر را در قابلمه بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود.
مواد آردی که قبلاً آماده کردهاید را به آرامی به شیر گرم شده اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و بریده بریده نشوند.
وقتی مواد به خوبی مخلوط شدند و مایه شکلاتی به غلظت رسید، شعله را خاموش کنید و کره را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا کره کاملاً حل شود.
یک قالب مستطیلی را انتخاب کرده و کف آن را با نایلون، کاغذ روغنی یا سلفون بپوشانید.
ابتدا یک لایه بیسکویت را به طور منظم کف قالب بچینید. برای زیبایی بیشتر، میتوانید از دو نوع بیسکویت (ساده و کاکائویی) استفاده کنید.
مایه شکلاتی که آماده کردهاید را بعد از کمی خنک شدن روی بیسکویتها بریزید و صاف کنید.
این مرحله را چندین بار تکرار کنید تا حدود ۵-۶ لایه تشکیل شود.
قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید کیک به مدت ۳ ساعت یا بیشتر استراحت کند تا بافت بیسکویتها به شکلی نرم و کیکی شکل درآید.
پس از خارج کردن کیک از یخچال، نایلون یا کاغذ روغنی را جدا کرده و کیک را برش بزنید.
اکنون کیک یخچالی خوشمزه شما آماده است!
برای تزئین کیک یخچالی میتوانید از پودر پسته، پودر نارگیل یا گاناش استفاده کنید.
در بین لایهها میتوانید از موز، پودر گردو یا پودر بادام برای طعم و ظاهر بهتر بهره ببرید.
اگر غلظت مایه شکلاتی زیاد شده، قبل از خارج کردن آن از روی شعله، کمی شیر اضافه کنید تا رقیقتر شود.
برای ظاهر زیباتر، میتوانید از شکلات چیپسی در لایهها استفاده کنید.
میتوانید برای تزئین روی کیک از شکلات داغ، انار دون شده یا حتی پودر کاکائو استفاده کنید.
زمان آمادهسازی مواد اولیه: ۴۰ دقیقه
زمان استراحت در یخچال: ۳ ساعت
مناسب برای: ۴ نفر
مناسب برای: دسر، میان وعده، مهمانیها و پذیراییها
کیک یخچالی یک دسر خوشمزه و راحت است که به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد و از طعم لذیذ آن در هر فصلی لذت برد.
منبع: پارسینه
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…