فراشپز- کیک درست کردن برای بعضی افراد تفریح و انگیزه است، ولی برای خیلی دیگر از افراد کار سختی حساب میشود. اما همه آدمها کیک خوردن را دوست دارند .
کیک درست کردن برای بعضی افراد تفریح و انگیزه است، ولی برای خیلی دیگر از افراد کار سختی حساب میشود. اما همه آدمها کیک خوردن را دوست دارند. درست کردن این کیک خیلی راحته، طوریکه فقط به اندازه نیمرو درست کردن ازتون وقت میگیره!
آرد سفید یک لیوان
ماست یا شیر نصف لیوان
شکر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
اول تخم مرغ رو با شکر و وانیل هم بزنید. ماست یا شیر و گلاب رو بهشون اضافه کنید و با چنگار یا همزن دستی خوب هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر رو با هم به مواد اضافه کنید. اگر یکی دو بار آرد رو الک کنید بافت بهتری به شما میده. مخلوط کردن مواد تموم شد. به همین راحتی در ۵ دقیقه!
حالا تو یک تابه گود کمی روغن بریزید و وقتی داغ شد با قاشق از مواد کیک داخل روغن بریزید و اجازه بدید با حرارت ملایم سرخ بشه. حرارت رو زیاد نکنید تا مغز کیک خوب پخته بشه.
کیکها رو بعد از خنک شدن تو ظرف دربسته نگهداری کنید. برای ۳ روز حداقل میتونید، استفاده کنید.
منبع: تبیان
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…