فراشپز- کیک درست کردن برای بعضی افراد تفریح و انگیزه است، ولی برای خیلی دیگر از افراد کار سختی حساب میشود. اما همه آدمها کیک خوردن را دوست دارند .
کیک درست کردن برای بعضی افراد تفریح و انگیزه است، ولی برای خیلی دیگر از افراد کار سختی حساب میشود. اما همه آدمها کیک خوردن را دوست دارند. درست کردن این کیک خیلی راحته، طوریکه فقط به اندازه نیمرو درست کردن ازتون وقت میگیره!
آرد سفید یک لیوان
ماست یا شیر نصف لیوان
شکر نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
اول تخم مرغ رو با شکر و وانیل هم بزنید. ماست یا شیر و گلاب رو بهشون اضافه کنید و با چنگار یا همزن دستی خوب هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر رو با هم به مواد اضافه کنید. اگر یکی دو بار آرد رو الک کنید بافت بهتری به شما میده. مخلوط کردن مواد تموم شد. به همین راحتی در ۵ دقیقه!
حالا تو یک تابه گود کمی روغن بریزید و وقتی داغ شد با قاشق از مواد کیک داخل روغن بریزید و اجازه بدید با حرارت ملایم سرخ بشه. حرارت رو زیاد نکنید تا مغز کیک خوب پخته بشه.
کیکها رو بعد از خنک شدن تو ظرف دربسته نگهداری کنید. برای ۳ روز حداقل میتونید، استفاده کنید.
منبع: تبیان
فراشپز- ذرت پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. این…
فراشپز- با شروع فصل بهار، تعداد زیادی از افراد به آلرژی فصلی مبتلا می شوند.…
فراشپز- زندگی پرشتاب امروزی، فرصت زیادی برای آشپزی مفصل باقی نمیگذارد. بسیاری از افراد، بهویژه…
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…