فراشپز- اگر در آماده کردن دسر، تمام مهارت شما فقط درست کردن ژله است، میتوانید برای مهمانهایتان با مخلوط انار و ژله دسر خوشمزهای تهیه و از آنها پذیرایی کنید.
برای تهیه دسر ژلهای انار آن هم با شکل و شمایل هوسانگیز به روش زیر عمل کنید.
یک عدد انار
یک بسته ژله بلوبری (Blueberry)
یک بسته ژله انار
مقداری خامه فرمگرفته یا اسپری خامه
انار را شسته، قاچ کرده و دان کنید. ژلهها را طبق دستورالعمل روی جعبهشان، آماده کنید و در ظرفهای جداگانه بریزید. وقتی ژلهها بسته و سفت شدند در لیوانهای مورد نظر برای سرو ابتدا مقداری ژله بلوبری بریزید. لایه دوم دانههای انار و لایه سوم ژله انار است. در آخر دوباره انار دانهشده را اضافه کنید. بعد با اسپری خامه یا خامه فرمگرفته، روی دسرتان را تزئین کنید.
اسپری خامه را از فروشگاههای لوازم قنادی و یا سوپرمارکتهای بزرگ خریداری کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- کیک ووپی یکی از کیک های بسیار معروف و محبوب می باشد و تاریخ…
فراشپز- بیف استراگانف یکی از غذاهای کلاسیک و محبوب بینالمللی است که در نسخههای مختلفی…
فراشپز- تهچین گرمساری پای ثابت سفره گرمساریهاست، این غذا از گذشته تا امروز در مراسم…
فراشپز- “یتیمچه” از جمله غذاهای به قول معروف دم دستی و آسان می باشد که…
فراشپز- خوراک لوبیا همراه با کمی روغن زیتون و زیره و گلپر سرو بشه که…
فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…