فراشپز- فریتاتای پنیر و سیب زمینی، غذایی ساده و در عین حال مغذی است که میتواند به عنوان یک وعده صبحانهی کامل یا شامی خوشمزه در منوی غذایی شما قرار گیرد. اگر به دنبال یک دستور پخت جدید و هیجانانگیز هستید که هم زمانبر نباشد و هم از لحاظ غذایی کامل باشد، فریتاتای پنیر و سیب زمینی انتخابی ایدهآل است.
برای تهیه فریتاتای پنیر و سیبزمینی، فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. سیبزمینیهای آبپز و ورقهشده را با پیاز تفتدادهشده، در ظرف چربشده قرار دهید. مخلوط تخممرغ، خامه، شوید، نمک و فلفل را روی آنها ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن، فریتاتا را برش زده و سرو کنید.
پیاز قرمز ۱ عدد
شوید خردشده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامهای ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۸ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۱۲۵ گرم
سیب زمینی ۶۰۰ گرم
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. ظرف پخت مناسبی را انتخاب و کف و دیوارههای آن را با کمی روغن زیتون یا کره به خوبی چرب کنید. این کار به جلوگیری از چسبیدن فریتاتا به ظرف کمک میکند.
سیب زمینیها را با کمی نمک در آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکشی کرده و اجازه دهید تا خنک شوند. پوست سیب زمینیها را بگیرید و آنها را به صورت برشهای نازک ورقهورقه کنید.
در یک تابه با کمی روغن زیتون، پیاز قرمز خردشده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوند. تفت دادن پیاز طعم و عطر بهتری به فریتاتا میدهد.
در یک کاسه بزرگ، تخممرغها، خامه، و شوید خردشده را با هم مخلوط کنید. برای افزودن طعم، کمی نمک و فلفل به مخلوط اضافه نمایید و آنها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
نیمی از سیب زمینیهای ورقهشده را در ظرف چربشده پهن کنید. روی آن نیمی از پیازهای سرخشده و پس از آن نیمی از پنیر خامهای را اضافه کنید. این روند را با باقیمانده سیب زمینی، پیاز و پنیر تکرار کنید.
مخلوط تخممرغ را به آرامی روی لایههای پنیر و سیب زمینی بریزید. سپس ظرف را در فر گرم شده قرار دهید و برای حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی و برشته شود بپزید.
پس از اینکه فریتاتا کاملاً خنک شد، آن را به شکل تکههای مثلثی ببرید. حالا فریتاتای پنیر و سیب زمینی شما آماده است. آن را به عنوان یک صبحانه یا شام خوشمزه نوش جان کنید.
منبع: چی شی
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…
برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…
“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…
فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…