آشپزی

یک غذای سریع و پرانرژی برای شروع یک روز عالی

فراشپز- فریتاتای پنیر و سیب زمینی، غذایی ساده و در عین حال مغذی است که می‌تواند به عنوان یک وعده صبحانه‌ی کامل یا شامی خوشمزه در منوی غذایی شما قرار گیرد. اگر به دنبال یک دستور پخت جدید و هیجان‌انگیز هستید که هم زمان‌بر نباشد و هم از لحاظ غذایی کامل باشد، فریتاتای پنیر و سیب زمینی انتخابی ایده‌آل است.

برای تهیه فریتاتای پنیر و سیب‌زمینی، فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. سیب‌زمینی‌های آب‌پز و ورقه‌شده را با پیاز تفت‌داده‌شده، در ظرف چرب‌شده قرار دهید. مخلوط تخم‌مرغ، خامه، شوید، نمک و فلفل را روی آنها ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن، فریتاتا را برش زده و سرو کنید.

مواد لازم برای ۴-۵ نفر

پیاز قرمز ۱ عدد

شوید خردشده ۲ قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۸ عدد

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

خامه ۱۲۵ گرم

سیب زمینی ۶۰۰ گرم

طرز تهیه فریتاتای پنیر و سیب زمینی

مرحله ۱: آماده‌سازی فر

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ظرف پخت مناسبی را انتخاب و کف و دیواره‌های آن را با کمی روغن زیتون یا کره به خوبی چرب کنید. این کار به جلوگیری از چسبیدن فریتاتا به ظرف کمک می‌کند.

مرحله ۲: پختن سیب زمینی‌ها

سیب زمینی‌ها را با کمی نمک در آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکشی کرده و اجازه دهید تا خنک شوند. پوست سیب زمینی‌ها را بگیرید و آنها را به صورت برش‌های نازک ورقه‌ورقه کنید.

مرحله ۳: تفت دادن پیاز

در یک تابه با کمی روغن زیتون، پیاز قرمز خردشده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوند. تفت دادن پیاز طعم و عطر بهتری به فریتاتا می‌دهد.

مرحله ۴: آماده‌سازی مخلوط تخم‌مرغ

در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها، خامه، و شوید خردشده را با هم مخلوط کنید. برای افزودن طعم، کمی نمک و فلفل به مخلوط اضافه نمایید و آنها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله ۵: چیدمان لایه‌ها

نیمی از سیب زمینی‌های ورقه‌شده را در ظرف چرب‌شده پهن کنید. روی آن نیمی از پیاز‌های سرخ‌شده و پس از آن نیمی از پنیر خامه‌ای را اضافه کنید. این روند را با باقی‌مانده سیب زمینی، پیاز و پنیر تکرار کنید.

مرحله ۶: پخت فریتاتا

مخلوط تخم‌مرغ را به آرامی روی لایه‌های پنیر و سیب زمینی بریزید. سپس ظرف را در فر گرم شده قرار دهید و برای حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی و برشته شود بپزید.

مرحله ۷: سرو کردن

پس از اینکه فریتاتا کاملاً خنک شد، آن را به شکل تکه‌های مثلثی ببرید. حالا فریتاتای پنیر و سیب زمینی شما آماده است. آن را به عنوان یک صبحانه یا شام خوشمزه نوش جان کنید.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه سالاد سیب زمینی برشته، سالاد خوشمزه و خاص

فراشپز- سالاد سیب زمینی برشته نوعی سالاد بسیار خوشمزه است که با روکشی از سیب…

16 دقیقه ago

طرز تهیه قیمه کورگ؛ غذای اصیل سنندج

فراشپز- قیمه کورگ از انواع خورشت محلی و سنتی کردی است که رسپی آن اصالتا…

1 ساعت ago

پودینگ هویج، دسر خوشمزه و مقوی

فراشپز- پودینگ هویج نوعی دسر لطیف و بسیار خوشمزه است که از ترکیب پوره هویج…

2 ساعت ago

طرز تهیه پودینگ ایتالیایی؛ دسر خوشمزه و فوری

فراشپز- پودینگ ایتالیایی نوعی دسر شکلاتی خوشمزه و لطیف است که پایه شیر دارد و…

3 ساعت ago

طرز تهیه قهوه یونانی با شیر

فراشپز- قهوه‌ها نیز مانند دیگر سایر نوشیدنی‌ها و غذا‌ها انواع مختلفی دارند و شما می‌توانید…

3 ساعت ago

(ویدئو) دستور پخت یک شیرینی کانادایی ساده

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز کانادایی با مواد اولیه شامل: ۲۵۰ میلی لیتر شیر…

3 ساعت ago