Categories: آشپزیسالاد

۲ روش تهیه سالاد آکار؛ سالاد اندونزیایی خوشمزه

سالاد آکار یک سالاد اندونزیایی است اغلب به عنوان چاشنی و ترشی همراه انواع غذا سرو می‌شود. این سالاد بیشتر در کشور‌های مالزی و سنگاپور محبوبیت دارد و از جمله سالاد‌های رژیمی است که می‌توان آن را در کنار انواع غذا و در هر وعده غذایی سرو کرد.

مواد لازم برای تهیه سالاد آکار:

آب ۳/۱ لیوان
سرکه سفید ۳/۱ لیوان
پودر زنجبیل ۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
شکر ۲ قاشق چایخوری
پیاز کوچک ریز شده ۱ عدد
کلم پیچ خرد شده ۴ لیوان
هویج خلال شده ۲ عدد
خیار خلال شده ۲ عدد

مراحل تهیه سالاد آکار

در این قسمت از مقاله مراحل تهیه سالاد آکار به ترتیب بیان شده است:

مرحله اول) آب و سرکه را بجوشانید

ابتدا آب و سرکه را در یک ظرف مناسب روی حرارت جوشانده و شکر را به آن اضافه کنید تا کاملا حل شود. زمانی‌که که مایع شفاف شد آن را کنار بگذارید.

مرحله دوم) مواد سالاد را برش بزنید

مواد سالاد شامل پیاز، کلم‌پیچ، هویج و خیار را برش بزنید و در ظرف مناسب بریزید.

مرحله سوم) سرکه را روی مواد سالاد بریزید

در این مرحله مایع سرکه که از قبل آماده کرده‌اید را روی مواد سالاد ریخته و مقداری نمک و پودر‌زنجبیل هم به آن اضافه کنید. سالاد آکار آماده است و می‌توانید نوش‌جان کنید.

طرز تهیه سالاد آکار آناناس و خیار

در این بخش، روشی دیگر برای تهیه سالاد آکار با استفاده از آناناس و خیار را آموزش داده‌ایم. مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سالاد آکار با آناناس و خیار به شرح زیر است:

مواد لازم برای تهیه سالاد آکار آناناس و خیار:

آناناس ۴/۱
خیار ۳ عدد
هویج ۱ عدد
پیاز ۳ عدد
چیلی قرمز ۲ عدد
سرکه سفید ۲/۱ فنجان
شکر ۴/۱ فنجان
نمک ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه سالاد آکار آناناس و خیار

برای تهیه سالاد آکار با آناناس و خیار به ترتیب مراحل زیر انجام می‌شود:

مرحله اول) شکر و سرکه را بجوشانید

ابتدا شکر و سرکه را روی حرارت حل کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کاملا خنک شود.

مرحله دوم) برش زدن سبزیجات سالاد

آناناس را به قطعات کوچک برش بزنید، خیار، هویج، پیاز و چیلی‌قرمز را نیز به صورت برش خرده آماده کنید.

مرحله سوم) آناناس و سبزیجات را با سرکه ترکیب کنید

در این مرحله آناناس و سایر سبزیجات سالاد را با مخلوط سرکه و شکر ترکیب کنید. قبل از سرو سالاد آکار، در حدود ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

منبع:اکالا

فراشپز

Recent Posts

ترفند‌هایی برای تهیه خورشت اناری در روز‌های کوتاه پاییزی

فراشپز- دانه‌های قرمز، اما ترش و شیرین انار جان می‌دهند برای تهیه خورشت‌های پاییزی. خورشت‌هایی…

8 ساعت ago

طرز تهیه کیک قهوه متفاوت و خوشمزه با کرم مخصوص

فراشپز- کیک قهوه یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و محبوب کافی شاپی است که قهوه…

8 ساعت ago

کیک پسته و لیمو؛ یک عصرانه خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک پسته و لیمو یکی از انواع کیک‌های عصرانه است که از ترکیب مایه…

8 ساعت ago

طرز تهیه فرنی کدو حلوایی در خانه

فراشپز- فرنی یکی از دسرهای سنتی و محبوب کشورمان است که طرفداران زیادی دارد و…

8 ساعت ago

طرز تهیه کروسان سریع و راحت بدون فر با خمیر خانگی

فراشپز- کروسان نان خوشمزه و لایه لایه فرانسوی است که با خمیر ورآمده تهیه می‌شود.…

8 ساعت ago

طرز تهیه سوپ جوجه با ذرت تازه برای سرماخوردگی و تقویت

فراشپز- طرز تهیه سوپ جوجه را بیشتر به عنوان سوپی برای درمان سرماخوردگی و تقویت…

8 ساعت ago