فراشپز- بسیاری از میوهها علاوه بر تأمین ویتامینها و مواد معدنی ضروری، حاوی ترکیبات طبیعی هستند که به طور بالقوه میتوانند عملکرد مغز و تواناییهای شناختی را بهبود بخشند.
میوهها دارای برخی مواد مغذی هستند که از بروز بیماریهای مغزی بهخصوص بیماریهای مزمن مانند آلزایمر پیشگیری میکنند و در ارتقای قدرت حافظه، تصمیمگیری سریع و عملکرد خوب مغز نقش دارند.
مصرف انار و آب انار، عملکرد شناختی را بهبود میبخشد و باعث بهبود حافظه در بزرگسالان و میانسالان میشود.
پرتقال با دارا بودن ویتامین C، برای حفظ سلامت مغز و عملکرد شناختی ضروری است. خوردن پرتقال به دلیل دارا بودن فلاونوئیدهایی چون هسپریدین و نارینژنین در حفظ بافتهای مغز نقش دارد.
مطالعات نشان میدهد مصرف منظم آب سیب به مدت چهار هفته باعث بهبود عملکرد حافظه در افراد مسن، که اختلالات شناختی خفیفی دارند، میشود.
موز سرشار از پتاسیم است و مصرف آن در حفظ عملکرد صحیح مغز نقش پررنگی دارد. پتاسیم به تنظیم فعالیت الکتریکی مغز و بهبود عملکرد شناختی کمک میکند.
کیوی سرشار از ویتامین C است و به محافظت از مغز در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد کمک میکند. کیوی همچنین منبع خوبی از فولات است و در ارتقای سلامت مغز و عملکرد شناختی نقش دارد.
منبع: خبرآنلاین
فراشپز- برنج لیمو ترش غذایی است که در این مطلب با روش پخت و مواد…
فراشپز- مزه دار کردن ماهی یکی از مهمترین بخش تهیه آن میباشد و حتما دقت…
فراشپز- چلو گوشت، یکی از قدیمیترین غذاهای اعیانی مناطق مرکزی ایران است. غذایی چرب و…
فراشپز- مرغ مجلسی با سس زرشک و آب انار یکی از روشهای متفاوت طبخ مرغ…
فراشپز- آش میوه یکی از لذیذترین و محبوبترین انواع آش در ایران است که در…
فراشپز- نان سیر و گوجه فرنگی نوعی روش پخت نان سیر است که طی آن…