فراشپز- بسیاری از میوهها علاوه بر تأمین ویتامینها و مواد معدنی ضروری، حاوی ترکیبات طبیعی هستند که به طور بالقوه میتوانند عملکرد مغز و تواناییهای شناختی را بهبود بخشند.
میوهها دارای برخی مواد مغذی هستند که از بروز بیماریهای مغزی بهخصوص بیماریهای مزمن مانند آلزایمر پیشگیری میکنند و در ارتقای قدرت حافظه، تصمیمگیری سریع و عملکرد خوب مغز نقش دارند.
مصرف انار و آب انار، عملکرد شناختی را بهبود میبخشد و باعث بهبود حافظه در بزرگسالان و میانسالان میشود.
پرتقال با دارا بودن ویتامین C، برای حفظ سلامت مغز و عملکرد شناختی ضروری است. خوردن پرتقال به دلیل دارا بودن فلاونوئیدهایی چون هسپریدین و نارینژنین در حفظ بافتهای مغز نقش دارد.
مطالعات نشان میدهد مصرف منظم آب سیب به مدت چهار هفته باعث بهبود عملکرد حافظه در افراد مسن، که اختلالات شناختی خفیفی دارند، میشود.
موز سرشار از پتاسیم است و مصرف آن در حفظ عملکرد صحیح مغز نقش پررنگی دارد. پتاسیم به تنظیم فعالیت الکتریکی مغز و بهبود عملکرد شناختی کمک میکند.
کیوی سرشار از ویتامین C است و به محافظت از مغز در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد کمک میکند. کیوی همچنین منبع خوبی از فولات است و در ارتقای سلامت مغز و عملکرد شناختی نقش دارد.
منبع: خبرآنلاین
فراشپز- چه چیزی از یک سس یا دیپ خوشمزه برای همراهی غذاهای مختلف بهتر است؟…
فراشپز- مواد لازم برای تهیه لاهما جون ترکى: ارد 1 لیوان. آب 1/4 لیوان. روغن…
فراشپز- ریواس یکی از گیاهان بهاری است که در کوهستانها رشد میکند و طعم ترشی…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…
فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…