آشپزی

۷ ترفند عالی برای ترد شدن کتلت!

این ۷ مورد را یادتان باشد تا کتلتی ترد با طعمی فوق‌العاده داشته باشید.

«دلم هوس کتلت مامانمو کرده!»

به گزارش راهنماتو، «کتلت» یکی از بامعرفت‌ترین غذاهاست! در دورهمی‌ها، در پیک‌نیک، در جاده و سفر، در سفره‌های ماه رمضان همیشه حضور فعال دارد. چه سرد بخوری چه داغ‌داغ پای گاز، هر دو حالت را جا می‌آورد! با نان یا پلو در هر دو صورت جذاب است. در عین‌حال یکی از پرزحمت‌ترین غذا‌ها هم محسوب می‌شود، ولی کمتر کسی است که دوستش نداشته باشد. بوی فراگیرش که خانه را از حس زندگی پر می‌کند.

همه‌ی ما خاطره‌ی بچگی خوبی با کتلت داریم! وقت‌هایی که مامان مشغول شکل‌دادن کتلت کف دستش بوده و روغن جیلیز و ویلیز می‌کرده و ما بی صبرانه منتظر بودیم کتلت‌ها یکی‌یکی آماده شوند و ناخنک بزنیم!

همین کتلت ماندگار و تاریخی اگر موادش با هم خوب و مناسب مخلوط نشوند می‌تواند آبروی آشپزی شما را ببرد! البته اگر بلد باشید کتلت ترد بپزید که نورعلی نور می‌شود و لذتش وصف نشدنی است!

این ۷ مورد را یادتان باشد تا کتلتی ترد با طعمی فوق‌العاده داشته باشید.

حتما بعد از رنده‌کردن پیاز و سیب‌زمینی، آب آن‌ها را گرفته و دور بریزید. این کار از نرم شدن کتلت جلوگیری می‌کند.

پودر گلپر به مواد اولیه اضافه کنید. هم عطر مطبوعی به آن می‌دهد هم آب اضافی بافت کتلت را جذب می‌کند.

از گوشت بدون چربی استفاده نکنید! حتما مقداری چربی در گوشت چرخ‌کرده‌تان باشد. اگر چربی را حذف کنید کتلت خشک و لاستیکی خواهید داشت.

موقعی که همه‌ی مواد را خوب هم زدید و آماده‌ی سرخ‌کردن کتلت‌ها شدید تخم‌مرغ را اضافه کنید. چون اگر زودتر این کار را بکنید آب می‌اندازد.

حتما از تابه‌ی نچسب استفاده کنید و روغن هم خوب داغ باشد.

مساله‌ی دیگر اینکه کتلت‌ها را نازک بردارید. اگر ضخیم باشد ترد و مغزپخت نمی‌شود.

آرد یا پودر سوخاری به تردی کتلت کمک می‌کند. در حد یک تا دو قاشق غذاخوری اضافه کنید.

کتلت‌ها که آماده شد با خیارشور و گوجه فرنگی و سبزی خوردن و دوغ لذتش را ببرید. نوش جان.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کیک لیمو شیرین خوشمزه؛ با آموزش مرحله به مرحله

فراشپز- لیمو شیرین یکی از میوه‌های پرخاصیت و خوشمزه فصل پاییز و زمستان است که…

11 ساعت ago

طرز تهیه خورش قیمه عربی: دستور پخت اصیل و خوشمزه

فراشپز- آیا تا به حال طعم بی‌نظیر و خاص خورش قیمه عربی را تجربه کرده‌اید؟…

14 ساعت ago

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

17 ساعت ago

دستور پخت نان شیرمال به سبک نانوایی

فراشپز- نان شیرمال هم مثل فطیر، از جمله محصولات سنتی کشورمان است که در جایی…

18 ساعت ago

طرز تهیه کوکی خرما و گردو به روش قنادی ها

فراشپز- کوکی خرما یکی از کوکی‌های بسیار خوشمزه و ساده است که می‌توانید برای صبحانه…

18 ساعت ago

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل

فراشپز- پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل سیب زمینی یک از غذا‌های ساده و خوشمزه کشور…

19 ساعت ago