آشپزی

با این روش، فرنیِ همه پسند درست کنیم

فراشپز- در روزهای بلند و سرد زمستان، هیچ چیز مانند خوردن یک دسر گرم و خوشمزه که البته پر از خاصیت هم باشد، نیست. فرنی هم جزو این دسرها قرار دارد. دسری که درست کردن آن پیچیدگی خاص ندارد و طعم لذیذ و شیرین آن طرفداران خاص خود را دارد. فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه یک فرنی خوشمزه برای روزهای سرد زمستان ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۱۰ دقیقه

پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۳ نفر

مواد لازم

شیر: ۴ لیوان

آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۸ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. شیر را روی حرارت قرار دهید و وقتی به جوش نزدیک شد، شکر را به آن بیفزایید تا حل شود. سپس گلاب را اضافه کنید.

۲. آرد برنج را در شیر سرد بریزید و هم بزنید تا آرد باز شود. سپس به قابلمه روی گاز اضافه کنید.

۳. بعد از اضافه کردن آرد، برای دقایقی اجازه دهید روی حرارت بماند تا به غلظت برسد. در این حین باید فرنی را به طور مرتب هم بزنید تا گلوله نشود یا ته نگیرد.

۴. در انتها که فرنی به غلظت رسید، شعله را خاموش کنید تا از جوش بیفتد. سپس زعفران دم کرده را به آن بیفزایید.

نکته

بعد از ریختن فرنی در ظرف سرو، صبر کنید کاملا خنک شوند، سپس در یخچال بگذارید. این کار از آب انداختن فرنی جلوگیری می‌کند.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

دستور پخت سوغان پلو (پیاز پلو) اردبیلی

فراشپز- سوغان پلو یکی از غذا‌های خوشمزه و مقوی ایرانی سنتی می‌باشد که اصالت آن…

2 ساعت ago

طرز تهیه سس اکبر جوجه به 4 روش

فراشپز- سس اکبر جوجه چطوری درست می‌شود؟ طرز تهیه سس اکبر جوجه به روش‌های مختلف…

3 ساعت ago

طرز تهیه کاهو پلو زعفرانی با مرغ

فراشپز- کاهو پلو؛ یکی از غذا‌های ایرانی می‌باشد که همان طور که از نامش پیداست…

4 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه دسر کدوتنبل به شیوه آشپز آلمانی

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم کدوتنبل، ۵۰۰…

5 ساعت ago

دستور پخت کیتو مرغ یا کتلت ایتالیایی با سس مخصوص

فراشپز- کتلت یا کیتو مرغ یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به کتلت…

6 ساعت ago

طرز تهیه قهوه هسته خرما در خانه

فراشپز- چنانچه قهوه‌خور هستید، احتمالا نام قهوه هسته خرما به گوشتان خورده است. نوشیدنی پرخاصیت…

7 ساعت ago