فراشپز- در روزهای بلند و سرد زمستان، هیچ چیز مانند خوردن یک دسر گرم و خوشمزه که البته پر از خاصیت هم باشد، نیست. فرنی هم جزو این دسرها قرار دارد. دسری که درست کردن آن پیچیدگی خاص ندارد و طعم لذیذ و شیرین آن طرفداران خاص خود را دارد. فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه یک فرنی خوشمزه برای روزهای سرد زمستان ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۱۰ دقیقه
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۳ نفر
شیر: ۴ لیوان
آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۸ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
۱. شیر را روی حرارت قرار دهید و وقتی به جوش نزدیک شد، شکر را به آن بیفزایید تا حل شود. سپس گلاب را اضافه کنید.
۲. آرد برنج را در شیر سرد بریزید و هم بزنید تا آرد باز شود. سپس به قابلمه روی گاز اضافه کنید.
۳. بعد از اضافه کردن آرد، برای دقایقی اجازه دهید روی حرارت بماند تا به غلظت برسد. در این حین باید فرنی را به طور مرتب هم بزنید تا گلوله نشود یا ته نگیرد.
۴. در انتها که فرنی به غلظت رسید، شعله را خاموش کنید تا از جوش بیفتد. سپس زعفران دم کرده را به آن بیفزایید.
بعد از ریختن فرنی در ظرف سرو، صبر کنید کاملا خنک شوند، سپس در یخچال بگذارید. این کار از آب انداختن فرنی جلوگیری میکند.
منبع: همشهری
فراشپز- گوجه سبز از جمله میوههایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…
فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنیهای خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…
فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالادهایی است که تا بهار تمام…
سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…
فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده اید و به دنبال یک تجربه جدید…
فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است…