آشپزی

با این روش، فرنیِ همه پسند درست کنیم

فراشپز- در روزهای بلند و سرد زمستان، هیچ چیز مانند خوردن یک دسر گرم و خوشمزه که البته پر از خاصیت هم باشد، نیست. فرنی هم جزو این دسرها قرار دارد. دسری که درست کردن آن پیچیدگی خاص ندارد و طعم لذیذ و شیرین آن طرفداران خاص خود را دارد. فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه یک فرنی خوشمزه برای روزهای سرد زمستان ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۱۰ دقیقه

پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد: ۳ نفر

مواد لازم

شیر: ۴ لیوان

آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری

گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۸ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. شیر را روی حرارت قرار دهید و وقتی به جوش نزدیک شد، شکر را به آن بیفزایید تا حل شود. سپس گلاب را اضافه کنید.

۲. آرد برنج را در شیر سرد بریزید و هم بزنید تا آرد باز شود. سپس به قابلمه روی گاز اضافه کنید.

۳. بعد از اضافه کردن آرد، برای دقایقی اجازه دهید روی حرارت بماند تا به غلظت برسد. در این حین باید فرنی را به طور مرتب هم بزنید تا گلوله نشود یا ته نگیرد.

۴. در انتها که فرنی به غلظت رسید، شعله را خاموش کنید تا از جوش بیفتد. سپس زعفران دم کرده را به آن بیفزایید.

نکته

بعد از ریختن فرنی در ظرف سرو، صبر کنید کاملا خنک شوند، سپس در یخچال بگذارید. این کار از آب انداختن فرنی جلوگیری می‌کند.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

3 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

4 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

6 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

7 ساعت ago

طرز تهیه پاپارا ترکیه‌ ای، یک غذای ساده و خوشمزه با طعمی بی‌ نظیر

فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده‌ اید و به دنبال یک تجربه جدید…

8 ساعت ago

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است…

9 ساعت ago