فراشپز- خورشت آلو گشنیز یک غذای سنتی مربوط به جنوب ایران است. نکته جالب در مورد خورشت سنتی آلو گشنیز این است که در این خورشت منظور از آلو، سیب زمینی است و گفته میشود مردم استانهای جنوبی، سیب زمینی را که از هندوستان به آنجا صادر میشده است، مانند هندیها آلوی زمینی مینامند.
مقداری روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید رنگ آن طلایی شود. سیر را به همراه ادویه و گوشت به سیر و پیاز اضافه کنید، 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا رنگ گوشت کمی تیره شود. حالا 3 فنجان آب به آن اضافه کنید تا گوشت بپزد.
روی لیمو عمانیها سوراخی ایجاد کنید و آنها را داخل یک فنجان آب قرار دهید تا خیس بخورند. بعد از پخته شدن گوشت، لیمو عمانیها را به قابلمه اضافه کنید.
گشنیز را در مقداری روغن خوب سرخ کنید و وقتی پخته شد، گرد لیمو عمانی و گشنیز را به همراه سیبزمینی به خورشت اضافه کنید. 45 دقیقه دیگر خورشت را بپزید تا خوب جا بیفتد و روغن بدهد.
قبل از سرو کردن غذا، نمک و محلول زعفران را هم به خورشت اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید. اگر مایل بودید میتوانید فلفل بیشتری به این غذا اضافه کنید و آن را مانند جنوبیها با تندی بیشتر و در کنار کته میل کنید.
منبع: کاله
فراشپز- بعید به نظر میرسد که این روزها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم…
فراشپز- تهیه ماکارونی با هر روشی بسیار خوشمزه است ولی این بار قرار است یدون…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی با مواد اولیه شامل: ۳۶۰ گرم برنج مانده،…
فراشپز- اخیراً گروهی از کارشناسان به دنبال بررسی پنجماهه مقالات علمی در این باره این…
فراشپز- سوفله موز نوعی دسر میوهای است که از ترکیب موز با تخم مرغ، پودر…
فراشپز- اگر میخواهید بهترین استفاده را از خوراکیهای زمستانی ببرید و عصرهای خاص و متفاوتی…