آموزش ۱۰ مدل نوشیدنی خنک کافی شاپی با پایه قهوه

نوشیدنی‌های خنک تابستانی که پایه قهوه دارند، در کافی‌شاپ‌ها بسیار پر طرفدار هستند و می‌توانید آنها را با روشی آسان در منزل هم تهیه کنید.

به گزارش فرارو، قهوه یکی از نوشیدنی‌های دلنشین و بسیار پرطرفدار است که خستگی شما را از تن بدر می‌کند و در برخی مواقع خواب را از سرتان می‌پراند. در گذشته‌های دور خوردن قهوه در ایران چندان رایج نبود؛ اما امروزه با پیدایش و گسترش کافی‌شاپ‌ها می‌توان گفت انواع قهوه در ایران سرو می‌شود و اگر بخواهید بدانید کدام کافی‌شاپ پایتخت بهترین قهوه را سرو می‌کند، باید به سراغ قهوه‌باز‌های حرفه‌ای بروید؛ چون آن‌ها هرگز اشتباه نمی‌کنند!

قهوه ترک، فرانسه، اسپرسو، لاته، موکا، عربی، ماکیاتو، کاپوچینو، فراپه، یونانی، آیس کافی، دارک شات، هندی، ایرلندی، لونگو، کافه ملیا، اولیانگ، ریسترتو و… از انواع گوناگون نوشیدنی‌های قهوه در دنیا هستند. همانطور که می‌دانیم قهوه نوشیدنی‌ای است که به صورت داغ سرو می‌شود، اما امروزه نوشیدنی‌های خنک بر پایه قهوه بسیار پرطرفدار هستند و به خصوص نوشیدن آن‌ها در فصل تابستان بسیار دلچسب است. در این مطلب می‌خواهیم آموزش ۱۰ مدل نوشیدنی خنک و خوشمزه کافی شاپی را که بر پایه قهوه هستند، با شما به اشتراک بگذاریم، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

۱ـ آیس آمریکانو

مواد لازم

قهوه اسپرسو: ۱ شات
آب: نصف لیوان
یخ: به میزان لازم

طرز تهیه

آب خنک و یخ را داخل لیوان سرو بریزید و بعد اسپرسو آماده را به آن اضافه کنید.

۲ـ آیس لته

مواد لازم

شیر سرد: ۱ لیوان
قهوه اسپرسو: ۱ شات
یخ: به میزام لازم

طرز تهیه

شیر سرد و یخ را داخل یک لیوان بریزید و بعد قهوه را به آن اضافه کنید.

۳ـ آفاگاتو

مواد لازم

بستنی وانیلی: ۱ لیوان
قهوه اسپرسو: ۱ شات

طرز تهیه

بستنی وانیلی را داخل لیوان سرو قهوه بریزید تا کمی نرم شود، سپس قهوه خنک را روی آن بریزید.

۴ـ آیس موکا

مواد لازم

سس شکلات: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیوان
قهوه اسپرسو: ۱ شات
یخ: به میزان لازم

طرز تهیه

یخ را داخل لیوان مخصوص سرو بریزید، سپس سس شکلات را روی یخ بریزید و بعد شیر را اضافه کنید و در آخر قهوه را به لیوان سرو اضافه کنید.

۵ـ بیسکو دالگونا

مواد لازم

بیسکوییت شکلاتی کرم‌دار (ارئو): ۴ عدد
قوه فوری: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیوان
آب جوش: ۱ فنجان
یخ: به میزان لازم

طرز تهیه

بیسکوییت‌ها را خرد کنید و داخل یک لیوان بریزید و شیر را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا بیسکوییت و شیر با هم مخلوط شوند، سپس این ترکیب را داخل لیوان سرو بریزید و یخ را به آن اضافه کنید. قهوه فوری را همراه با شکر و آب جوش داخل یک لیوان بریزید و با همزن مخصوص قهوه به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا کف کند، سپس این ترکیب را به لیوان شیر و بیسکوییت اضافه کنید.

۶ـ آیس وانیل ماکیاتو

مواد لازم

وانیل مایع: ۱ قاشق چای‌خوری
شیر: ۱ لیوان
قهوه اسپرسو: ۱ شات
یخ: به میزان لازم

طرز تهیه

وانیل مایع را داخل لیوان سرو بریزید و شیر را به آن اضافه کنید و با همزن مخصوص قهوه حدود ۱ دقیقه هم بزنید تا شیر فوم‌دار شود، سپس یخ را به آن اضافه کنید و در آخر اسپرسو آماده را خیلی آرام روی مواد بریزید.

۷ـ آیس لته صورتی

مواد لازم

سس توت فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
شیر سرد: ۱ لیوان
یخ: به میزان لازم
اسپرسو: ۱ شات
یخ: به میزان لازم

طرز تهیه

سس توت فرنگی را داخل لیوان سرو بریزید و شیر را بعد از اینکه ۱ دقیقه هم زدید و فوم‌دار شد، به لیوان اضافه کنید. حالا یخ را بریزید و در آخر شیر فوم‌دار را به لیوان اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

۸ـ آیس کارامل ماکیاتو

مواد لازم

سس کارامل: ۲ قاشق غذاخوری
شیر سرد: ۱ لیوان
اسپرسو: ۱ شات
یخ: به میزان لازم

طرز تهیه

سس کارامل را داخل لیوان سرو بریزید و شیر را که از قبل ۱ دقیقه هم زده‌اید و فوم‌دار شده است، به آن اضافه کنید. یخ را داخل لیوان بریزید و در آخر قهوه آماده را روی مواد بریزید.

۹ـ بن بن کافی

مواد لازم
شیر عسلی: ۱ فنجان
اسپرسو: ۱ فنجان

طرز تهیه

شیر عسلی را داخل لیوان سرو بریزید، سپس اسپرسو خنک را خیلی آرام روی شیر عسلی بریزید. در آخر می‌توانید چند تکه یخ هم به لیوان اضافه کنید.

۱۰ـ آیس لته موزی

مواد لازم

موز: ۱ عدد
شیر: ۱ لیوان
سس شکلات: ۱ قاشق غذاخوری
اسپرسو: ۱ فنجان
یخ: به میزان لازم

طرز تهیه

موز را له کنید و داخل لیوان سرو بریزید، سپس یخ را اضافه کنید و سس شکلات را روی یخ بریزید. شیر را اضافه کنید و در آخر اسپرسو خنک را روی مواد داخل لیوان بریزید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

9 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

9 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

9 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

9 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

9 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

9 ساعت ago