فراشپز- آب هویج به تنهایی آبمیوه ای سرشار از خاصیت است اما با افزودن زنجبیل و نعناع به معجونی خوش طعم و شفا بخش تبدیل می شود.
بهبود سلامت قلب و عروق، کمک به کاهش وزن و محافظت در برابر آنفلوانزا و سرماخوردگی از خواص مهم اسموتی آب هویج، زنجبیل و نعناع است. در ادامه طرز تهیه این اسموتی را بخوانید.
هویج: ۲ عدد
پرتقال: ۲ عدد
پودر زنجبیل تازه: نصف قاشق چایخوری
برگ نعناع: ۱۰۰ گرم
شکر یا عسل: ۲ قاشق غذاخوری
یخ: چند تکه
آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
تعداد نفرات: ۳ نفر
۱. نعناع را به خوبی شسته و خرد کنید. سپس هویج را هم شسته و آب بگیرید.
۲. در ظرفی جداگانه پرتقال را آب بگیرید.
۳. آب هویج، پرتقال، پودر زنجبیل، برگ نعناع خرد شده را در مخلوطکن بریزید تا نوشیدنی یکدستی بهدست بیاید.
۴. چند تکه یخ را با مقداری عسل یا شکر به نوشیدنی اضافه کرده و میل کنید.
نکته: این نوشیدنی را تازه مصرف کنید، چون اگر چند ساعت در یخچال بماند طعمش را از دست میدهد.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…