چای دو رنگ از چای های مجلسی و سنتی ایرانی می باشد که امروزه میان بانوان ایرانی طرفداران زیادی دارد طرز تهیه آسان این چای را در ادامه بخوانید.
قند:6- 4 حبه
آب جوش: نصف استکان
چای دم کشیده : مقداری
برای درست کردن این چای زیبا بهتر است از استکان های کمر باریک استفاده کنید تا زیبایی این چای مجلسی بیشتر نمایان شود.
برای این کار هم باید درون استکان مورد نظرتان را تا نصفه آب جوش بریزید و چند حبه قند درون آن بریزید و قندها را با قاشق خوب هم بزنید تا حل شوند.
غلظت آب قند باید طوری باشد که آب جوش حالت شیره پیدا کند.
یعنی وقتی که قند دیگری داخل آن بیندازیم دیگر حل نشود.
سپس چای دم کشیده را با یک قاشق کوچک به آهستگی روی آب قند بریزید.
در این حالت می بینید که چای در بالا قرار می گیرد.
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…