چای دو رنگ از چای های مجلسی و سنتی ایرانی می باشد که امروزه میان بانوان ایرانی طرفداران زیادی دارد طرز تهیه آسان این چای را در ادامه بخوانید.
قند:6- 4 حبه
آب جوش: نصف استکان
چای دم کشیده : مقداری
برای درست کردن این چای زیبا بهتر است از استکان های کمر باریک استفاده کنید تا زیبایی این چای مجلسی بیشتر نمایان شود.
برای این کار هم باید درون استکان مورد نظرتان را تا نصفه آب جوش بریزید و چند حبه قند درون آن بریزید و قندها را با قاشق خوب هم بزنید تا حل شوند.
غلظت آب قند باید طوری باشد که آب جوش حالت شیره پیدا کند.
یعنی وقتی که قند دیگری داخل آن بیندازیم دیگر حل نشود.
سپس چای دم کشیده را با یک قاشق کوچک به آهستگی روی آب قند بریزید.
در این حالت می بینید که چای در بالا قرار می گیرد.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…