شربت به لیمو، خنک و دلچسب برای روز‌های گرم تابستان

شربت به لیمو یکی از انواع شربت‌های مشهور و اصیل ایرانی است که از ترکیب آب به و لیمو ترش تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است.

به گزارش فرارو، با نزدیک شدن به فصل تابستان و شروع فصل گرما بدن دچار تعریق بیشتری می‌شود؛ درنتیجه به آب بیشتری نیاز دارد. نوشیدن شربت‌های خنک در فصل گرما یکی از روش‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن آب از دست رفته بدن را تأمین کنید. مصرف این نوشیدنی‌های خنک تأثیر بسیار زیادی در خنک شدن بدن و کاهش گرمازدگی دارد.

شربت به لیمو یکی از انواع شربت‌های سنتی و بسیار خوشمزه و معطر ایرانی است که عطر و بوی فوق‌العاده‌ای دارد و برای نوشیدن در روز‌های گرم تابستان بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این شربت خوشمزه را در منزل و با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش شربت به لیمو خانگی با ما همراه باشید.

مواد لازم

به: ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو
آب لیمو تازه: نصف پیمانه

طرز تهیه

برای درست کردن این شربت خوشبو و خوشمزه ابتدا به‌ها را از وسط نصف کنید و تخم‌های به را خارج کنید. حالا به را با رنده درشت و با پوست رنده کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید. در این مرحله روی به‌های رنده شده آب سرد بریزید تا جایی که روی به‌ها را بگیرد، سپس اجاق گاز را روشن کنید و حدودا ۱ ساعت زمان بدهید تا به با حرارت کم بپزد و نرم شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. صبر کنید تا به کاملا خنک شود، سپس به‌های پخته را داخل پارچه تمیز توری بریزید و حسابی فشار بدهید تا آب خالص به پخته خارج شود.

آب صاف به را داخل قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. دوباره اجاق گاز را با حرارت متوسط روشن کنید و اجازه بدهید شربت بجوشد و قوام بیاید. حتما کف روی شربت را با کفگیر بردارید تا در انتها شربت شفافی داشته باشید. زمانی که شربت به قوام رسید، آب لیمو تازه را اضافه کنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. دقت داشته باشید که شربت بیش از حد نجوشد و غلیظ نشود، چون این شربت بعد از خنک شدن هم کمی سفت می‌شود. بعد از اینکه شربت کاملا خنک شد، آن را داخل شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید، نوش جان.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

3 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

3 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

3 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

4 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

4 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

4 ساعت ago