شربت نعناع یکی از نوشیدنیهای اصیل ایرانی است که از ترکیب نعناع تازه با آب، شکر و لیمو ترش تهیه میشود و برای فصل گرما بسیار مناسب است.
به گزارش فرارو، با نزدیک شدن به فصل تابستان و شروع فصل گرما بدن دچار تعریق بیشتری میشود؛ درنتیجه به آب بیشتری نیاز دارد. نوشیدن شربتهای خنک در فصل گرما یکی از روشهایی است که میتوانید با استفاده از آن آب از دست رفته بدن را تأمین کنید. مصرف این نوشیدنیهای خنک تأثیر بسیار زیادی در خنک شدن بدن و کاهش گرمازدگی دارد. شربت نعناع یکی از انواع شربتهای سنتی و بسیار خوشمزه و معطر ایرانی است که عطر و بوی فوقالعادهای دارد و برای نوشیدن در روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این شربت نعناع خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش شربت نعناع همراه ما باشید.
نعناع تازه: نیم کیلو
شکر: ۷ لیوان
آب: سه لیوان
آبلیمو ترش: یک و نیم قاشق غذاخوری
رنگ سبز خوراکی: ۲ قطره
برای درست کردن این شربت خوشمزه ابتدا شکر را همراه با آب و آبلیمو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و زمان بدهید تا شکر آب شود. در این مرحله اصلا نباید شکر را هم بزنید. فقط با یک فرچه خیس مدام دور قابلمه را دورگیری کنید تا شربت شکرک نزند. بعد از اینکه شکر کاملا حل شد و شروع به جوشیدن کرد، نعناعهای تازه و شسته شده را داخل قابلمه بریزید و رنگ خوراکی را اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
اجازه بدهید محتویات قابلمه به جوش بیاید، سپس حرات اجاق گاز را کم کنید و روی درب قابلمه دمکنی بگذارید. سه تا چهار ساعت زمان بدهید، سپس اجاق گاز را خاموش کنید و محتویات داخل قابلمه را از صافی رد کنید. شربت صاف را داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و هنگام سرو یک چهارم لیوان را شربت بریزید و بقیه لیوان را با آب سرد و یخ پر کنید، نوش جان.
فراشپز- چیز کیک شکلات دبی یکی از خوشمزهترین چیز کیکها است که این روزها طرافداران…
فراشپز- پلو شوید با مرغ نوعی قاطی پلو است که از ترکیب برنج با مرغ،…
فراشپز- عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب پلو با عدس…
فراشپز- حلوا کدو حلوایی یکی از انواع خوشمزه حلواهای ایرانی است که از ترکیب کدو…
فراشپز- حتما با خواص کلم آشنا هستید. سبزی سرشار از ویتامین C، بتاکاروتن و آهن…
فراشپز- حلوا ارده رژیمی نوعی روش درست کردن حلوا ارده بدون استفاده از شکر است…