شربت گل محمدی یکی از انواع شربتهای اصیل ایرانی است که با عصاره گل محمدی، گلاب و شکر تهیه میشود و بسیار خنک و دلچسب است.
به گزارش فرارو، در فصل تابستان و شروع گرما بدن دچار تعریق بیشتری میشود؛ درنتیجه به آب بیشتری نیاز دارد. نوشیدن شربتهای خنک در فصل گرما یکی از روشهایی است که میتوانید با استفاده از آن آب از دست رفته بدن را تأمین کنید. مصرف این نوشیدنیهای خنک تأثیر بسیار زیادی در خنک شدن بدن و کاهش گرمازدگی دارد.
شربت گل محمدی یکی از شربتهای سنتی و اصیل ایرانی است که از ترکیب عصاره گل محمدی با گلاب و شکر تهیه میشود و عطر و رنگ فوقالعادهای دارد. اگر دوست دارید در این روزهای داغ تابستان یک لیوان شربت خنک و سالم خانگی برای اعضای خانواده در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش شربت گل محمدی با ما همراه باشید.
گل محمدی: ۱ پیمانه
آب جوش: ۲ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی قرمز
برای درست کردن این شربت خوشمزه و خوشرنگ ابتدا گل محمدی را داخل یک ظرف بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید ۱ ساعت بماند تا طعم و رنگ گل محمدی به آب برسد. در مرحله بعدی گل محمدیها را از ظرف با صافی جدا کنید و آب صاف را داخل یک قابمله مناسب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا جوش بیاید و شکر حل شود، سپس یک قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. در آخر گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت خنک شود. حالا مقداری از شربت را داخل لیوان بریزید و یخ و آب خنک را به آن اضافه کنید و گوارای وجودتان…
۱ـ اگر به استفاده از رنگهای خوراکی شیمیایی و بازاری تمایلی ندارید، میتوانید از رنگهای خانگی و طبیعی استفاده کنید. مثلا برای تهیه رنگ قرمز از آب لبو و برای تهیه رنگ سبز از آب اسفناج استفاده کنید.
۲ـ همانطور که میدانیم گلاب عصاره خوشبوی گل محمدی است که مرغوبترین نوع آن در شهرهای کاشان و میمند فارس تهیه میشود. امروز در همه فروشگاهها و سوپر مارکتها شیشههای گلاب را در اشکال و با نامهای تجاری گوناگون میبینیم که بسیاری از آنها خالص نیستند و عطر و بوی گلاب اصیل را ندارند. گلاب اصل بوی گل محمدی میدهد و شما بوی ترشیدگی از آن استشمام نمیکنید. رنگ گلاب اصل شفاف، روشن و بدون رسوب است. گلاب اصل همچنین طعمی سنگین و مایل به تلخی دارد؛ پس هنگام خرید گلاب به این نکات توجه داشته باشید.
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…
فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمیتوان در غذاها نادیده گرفت. طعم آن به غذاها مزهای…
فراشپز- خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…
فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…
فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…
فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…