شربت گل محمدی؛ خنگ و خوشرنگ برای روز‌های گرم تابستان

شربت گل محمدی یکی از انواع شربت‌های اصیل ایرانی است که با عصاره گل محمدی، گلاب و شکر تهیه می‌شود و بسیار خنک و دلچسب است.

به گزارش فرارو، در فصل تابستان و شروع گرما بدن دچار تعریق بیشتری می‌شود؛ درنتیجه به آب بیشتری نیاز دارد. نوشیدن شربت‌های خنک در فصل گرما یکی از روش‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن آب از دست رفته بدن را تأمین کنید. مصرف این نوشیدنی‌های خنک تأثیر بسیار زیادی در خنک شدن بدن و کاهش گرمازدگی دارد.

شربت گل محمدی یکی از شربت‌های سنتی و اصیل ایرانی است که از ترکیب عصاره گل محمدی با گلاب و شکر تهیه می‌شود و عطر و رنگ فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید در این روز‌های داغ تابستان یک لیوان شربت خنک و سالم خانگی برای اعضای خانواده در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش شربت گل محمدی با ما همراه باشید.

مواد لازم

گل محمدی: ۱ پیمانه
آب جوش: ۲ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی قرمز

طرز تهیه

برای درست کردن این شربت خوشمزه و خوشرنگ ابتدا گل محمدی را داخل یک ظرف بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید ۱ ساعت بماند تا طعم و رنگ گل محمدی به آب برسد. در مرحله بعدی گل محمدی‌ها را از ظرف با صافی جدا کنید و آب صاف را داخل یک قابمله مناسب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا جوش بیاید و شکر حل شود، سپس یک قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. در آخر گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت خنک شود. حالا مقداری از شربت را داخل لیوان بریزید و یخ و آب خنک را به آن اضافه کنید و گوارای وجودتان…

نکات مهم

۱ـ اگر به استفاده از رنگ‌های خوراکی شیمیایی و بازاری تمایلی ندارید، می‌توانید از رنگ‌های خانگی و طبیعی استفاده کنید. مثلا برای تهیه رنگ قرمز از آب لبو و برای تهیه رنگ سبز از آب اسفناج استفاده کنید.

۲ـ همانطور که می‌دانیم گلاب عصاره خوشبوی گل محمدی است که مرغوب‌ترین نوع آن در شهر‌های کاشان و میمند فارس تهیه می‌شود. امروز در همه فروشگاه‌ها و سوپر مارکت‌ها شیشه‌های گلاب را در اشکال و با نام‌های تجاری گوناگون می‌بینیم که بسیاری از آن‌ها خالص نیستند و عطر و بوی گلاب اصیل را ندارند. گلاب اصل بوی گل محمدی می‌دهد و شما بوی ترشیدگی از آن استشمام نمی‌کنید. رنگ گلاب اصل شفاف، روشن و بدون رسوب است. گلاب اصل همچنین طعمی سنگین و مایل به تلخی دارد؛ پس هنگام خرید گلاب به این نکات توجه داشته باشید.

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) طرز تهیه «دلمه کلم» به روش رستوران های روسی

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه شامل: گوشت بره، نمک،…

1 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت کوفته با دال عدس و سیب زمینی

در این ویدیو سبک جدید از پخت کوفته با دال عدس را خواهید دید:

2 ساعت ago

(ویدیو) طرز تهیه اسنک سیب زمینی به روش یک آشپز مشهور چینی

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی را می‌بینید که با مواد اولیه شامل: یک…

4 ساعت ago

طرز تهیه آلو مسمای اصیلِ گیلانی

 فراشپز- آلو مسما یکی از غذا هاس اصیل ایرانی می باشد که طعم و مزه…

5 ساعت ago

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی

فراشپز- پیراشکی گوشت با سیب زمینی یکی از روش‌های بسیار خوشمزه برای تهیه یک پیراشکی…

6 ساعت ago

(ویدیو) دستور پخت یک غذای خوشمزه با گوجه گیلاسی و پنیر فتا!

فراشپز- این غذای خوشمزه و آسان را می‌توان هر روز درست کرد و همه به…

6 ساعت ago