رانی زردآلو را با دستور تهیه ای که آموزش خواهیم داد، به شکل سالم و خانگی تهیه کنید تا بیشتر و بهتر از خواص زردآلو بهره مند شوید.
رانی زردآلو یکی از لذت بخش ترین نوشیدنی هایی می باشد که می توانید در تابستان تهیه کنید زیرا زردآلو مدت طولانی در یخچال نمی ماند و نهایت شما تا 2 هفته بتوانید این میوه خوشمزه و مفید را داشته باشید پس بهترین راه نگهداری کمپوت یا مربا و یا همین رانی زردآلو را به راحتی تهیه کنید.
اگر جزو افرادی هستید که به سلامت تغذیه خانواده و بخصوص فرزندانتان اهمیت میدهید، رانی زردآلو خانگی را با دستور پخت رانی زرد آلو این بخش از آموزش آشپزی ما که نوعی اسموتی زردآلو نیز محسوب می شود، سالم تر تهیه کنید.
زرد آلو 7 عدد
شکر 6 قاشق غذا خوری
آب 2 لیوان
زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری
ابتدا زرد آلو ها را خوب شسته سپس هسته های آن را جدا کنید. می توانید از زرد آلو هایی که له شده اند نیز استفاده کنید.
زرد ها آلو ها را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
شکر و آب را ترکیب کنید و درون قابلمه مناسبی بریزید و روی حرات قرار دهید و مدام هم بزنید.
زرد آلو ها را به همراه زعفران به آب و شکر اضافه کنید.
کف روی شربت را مدا بگیرید تا کیفیت رانی شما خوب باشد.
به کمک یک میکسر و یا گوشتکوب برقی مواد را میکس کنید.
رانی زردآلو شما آماده استف غلظت و شیرینی رانی در این مرحله به ذائقه شما بستگی دارد می توانید مقدار آب و یا شکر به آن اضافه کنید.
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…