طرز تهیه سرکه شیره

در این مقاله، طرز تهیه سرکه‌شیره را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در مورد این نوشیدنی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد.

سرکه شیره به دلیل ترکیبات مغذی و خواص درمانی که دارد جز یکی از نوشیدنی‌های محبوب و پرطرف‌دار است. تهیه این نوشیدنی بسیار ساده و راحت است و شما تنها با دو قلم مواد می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. سرکه‌شیره در آشپزی کاربرد‌های زیادی دارد.

در این مقاله، طرز تهیه سرکه‌شیره را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در مورد این نوشیدنی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه سرکه‌شیره

طرز تهیه سرکه‌شیره

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این نوشیدنی ۱۵-۲۵ دقیقه است.

شما با هر مقدار موادی که در دسترس دارید می‌توانید این نوشیدنی را تهیه کنید. فقط کافی است که تناسب شیره انگور و سرکه را به نسبت ۱۰ به ۱ با هم رعایت کنید. مثلاً اگر ۱۰ پیمانه شیره دارید، ۱ پیمانه سرکه اضافه کنید.

درجه سختی تهیه این نوشیدنی در دسته بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب سرکه و شیره انگور

در تهیه این نوشیدنی بهتر است از سرکه‌های خانگی و ارگانیک استفاده کنید.

سرکه سیب یا سرکه انگور را درون ظرف مناسبی بریزید و شیره انگور را به آن اضافه کنید. مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.

مرحله دوم: حرارت دادن نوشیدنی

ظرف حاوی مخلوط شیره و سرکه را روی حرارت ملایم گذارید و زمان دهید تا مخلوط فوق به نقطه جوش رسد.

پس از جوش آمدن، باید حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.

توجه داشته باشید که در این بازه زمانی باید نوشیدنی شما با حرارت ملایم بجوشد.

مدت زمان پخت ممکن است بسته به غلظت شیره و مقدار مواد کمی متفاوت باشد، پس از گذشت زمان اعلام شده غلظت نوشیدنی را بررسی کنید.

مرحله سوم: خنک کردن نوشیدنی

پس از به غلظت رسیدن محلول فوق باید حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید.

زمان دهید تا نوشیدنی شما درون قابلمه کاملا خنک شود.

مرحله چهارم: انتقال به ظرف نگهدارنده

شیشه‌های کاملا تمیز و خشکی را انتخاب کنید.

سرکه‌شیره آماده شده را در ظرف شیشه‌ای تمیز و درب‌دار بریزید.

توجه داشته باشید که سرکه‌شیره را باید در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. بهترین مکان برای نگهداری سرکه‌شیره یخچال است. بهتر است سرکه‌شیره را قبل از غذا مصرف کنید.

برای مصرف سرکه‌شیره کافی است، چند قاشق غذاخوری از سرکه‌شیره را در یک لیوان بریزید و به آن آب اضافه کنید.

سرکه‌شیره را در آب حل و میل کنید.

امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در این مقاله برایتان مفید واقع شود و شما نیز طبق روش ساده و کامل فوق این نوشیدنی پرخاصیت را تهیه و از آن استفاده کنید. از سرکه‌شیره برای طعم‌دار کردن انواع غذا‌ها و سالاد‌ها می‌توانید استفاده کنید.

منبع: اکالا بلاگ

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

12 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

12 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

12 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

12 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

12 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

12 ساعت ago