تخم شربت از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه داشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار مؤثر است. با تهیه شربت تخمه شربتی همراه ما باشید.
تخم شربتی 1 قاشق غذا خوری
شکر یا شربت سکنجبین به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم دلخواه
گلاب در صورت تمایل
ابتدا باید تخم شربتی را داخل یک صافی نرم بریزید و 2 تا 3 بار آن را زیر آب سرد بشویید بعد به اندازه 2 بند انگشت روی آن آب ولرم بریزید و اجازه دهید 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق بماند تا باز شود. بعد آن را با شکر ، آبلیمو و گلاب و 4 لیوان آب خوب مخلوط کنید و برای مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده و طعم دار شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
شربت تخم شربتی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…