“شربت سیب” خانگی بسیار مقوی می باشد و خواص زیادی برای بدن دارد پس حتما این شربت خوشمزه و خاص را تهیه کنید و از مزه و طعم آن لذت ببرید.
شربت سیب یکی از شربت های خانگی خوشمزه و پر خاصیت می باشد که خواص فراوانی دارد و می توانید به راحتی با رعایت چند نکته ساده آن را در منزل تهیه کنید و از کیفیت آن مطمئن باشید.
در روش اول برای تهیه شربت سیب از آب سیب استفاده می کنیم.
آب سیب دو پیمانه
شکر دو پیمانه
آب دو پیمانه
آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
میخک سه عدد
چوب دارچین یک عدد
ابتدا دو پیمانه آب درون قالبمه ای ریخته و آن را روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و سپس 2 پیمانه شکر را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
سپس وقتی مقداری قوام پیدا کرد دو لیوان آب سیب را اضافه کنید و مخلوط کند و سپس آبلموی تازه ،چوب دارچین، گلاب و میخک را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.
سپس مقداری حرارت را کم کنید تا به آرامی و در مدت نیم ساعت شربت قوام پیدا کند و بعد از نیم ساعت شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.
و در آخر شربت را از صافی عبور دهید و آن را در یخچال نگهداری کنید و زمان مصرف مقداری از آن را درون لیوان ریخته و بقیه را آب خنک بریزید و نوش جان کنید.
در این دستور تهیه از سیب پخته برای تهیه شربت سیب استفاده شده است.
سیب 1 کیلو
شکر 500 گرم
آب 1 لیتر
میخک 2 عدد
برگ ریحان تازه مقداری
چوب دارچین 2 عدد
ابتدا سیب ها به خوبی شسته و آنها را برش زده و دانه ها و مواد اضافی آن را خارج کرده و کنار بگذارید.
سپس قابلمه ای را انتخاب کنید و شکر و سیب های خرد شده را اضافی کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و بلافاصله آب، میخک و چوب دارچین را اضافه کنید و منتظر بمانید بجوشد.
هنگامی که جوشید چند برگ ریحان تازه را برای خوش عطر کردن آن اضافه کنید و سپس منتظر بمانید تا سیب ها به خوبی پخته و نرم شوند و وقتی نرم شدند شعله را خاموش کنید.
در مرحله آخر سیب ها را از ضافی عبور دهید و شربت آن را درون ظرف شیشه ای مناسبی ریخته و درب آن را ببندید و درون یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد شربت سیب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…