طرز تهیه شربت سیب خانگی به 2 روش ویژه مرحله به مرحله

“شربت سیب” خانگی بسیار مقوی می باشد و خواص زیادی برای بدن دارد پس حتما این شربت خوشمزه و خاص را تهیه کنید و از مزه و طعم آن لذت ببرید.

شربت سیب یکی از شربت های خانگی خوشمزه و پر خاصیت می باشد که خواص فراوانی دارد و می توانید به راحتی با رعایت چند نکته ساده آن را در منزل تهیه کنید و از کیفیت آن مطمئن باشید.

دستور تهیه شربت سیب (روش اول):

در روش اول برای تهیه شربت سیب از آب سیب استفاده می کنیم.

مواد لازم شربت سیب:

آب سیب دو پیمانه
شکر دو پیمانه
آب دو پیمانه
آبلیمو 1/2 قاشق چایخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
میخک سه عدد
چوب دارچین یک عدد

طرز تهیه شربت سیب:

مرحله اول

ابتدا دو پیمانه آب درون قالبمه ای ریخته و آن را روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید بجوشد و سپس 2 پیمانه شکر را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

مرحله دوم

سپس وقتی مقداری قوام پیدا کرد دو لیوان آب سیب را اضافه کنید و مخلوط کند و سپس آبلموی تازه ،چوب دارچین، گلاب و میخک را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

مرحله سوم

سپس مقداری حرارت را کم کنید تا به آرامی و در مدت نیم ساعت شربت قوام پیدا کند و بعد از نیم ساعت شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.

مرحله چهارم

و در آخر شربت را از صافی عبور دهید و آن را در یخچال نگهداری کنید و زمان مصرف مقداری از آن را درون لیوان ریخته و بقیه را آب خنک بریزید و نوش جان کنید.

دستور تهیه شربت سیب (روش دوم):

در این دستور تهیه از سیب پخته برای تهیه شربت سیب استفاده شده است.

مواد لازم شربت سیب:

سیب 1 کیلو
شکر 500 گرم
آب 1 لیتر
میخک 2 عدد
برگ ریحان تازه مقداری
چوب دارچین 2 عدد

طرز تهیه شربت سیب:

مرحله اول

ابتدا سیب ها به خوبی شسته و آنها را برش زده و دانه ها و مواد اضافی آن را خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم

سپس قابلمه ای را انتخاب کنید و شکر و سیب های خرد شده را اضافی کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و بلافاصله آب، میخک و چوب دارچین را اضافه کنید و منتظر بمانید بجوشد.

مرحله سوم

هنگامی که جوشید چند برگ ریحان تازه را برای خوش عطر کردن آن اضافه کنید و سپس منتظر بمانید تا سیب ها به خوبی پخته و نرم شوند و وقتی نرم شدند شعله را خاموش کنید.

مرحله چهارم

در مرحله آخر سیب ها را از ضافی عبور دهید و شربت آن را درون ظرف شیشه ای مناسبی ریخته و درب آن را ببندید و درون یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد شربت سیب

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago