طرز تهیه شربت ژله ای چند رنگ خوشمزه مخصوص مهمانی ها

شربت ژله ای یا شربت چند رنگ یکی از شربت های شیک برای پذیرایی در مهمانی ها می باشد که ما آسان ترین طرز تهیه را برای شما آماده کرده ایم.

اگر مدام برای پذیرایی از شربت خاکشیر و یا شربت تخمه شربتی استفاده میکنید و به دنبال یک شربت بسیار شیک و مناسب برای مهمانی های و مجالس رسمی تان هستید ما به شما نوشیدنی خنک و دلچسب شربت ژله ای را پیشنهاد میکنیم که با دانه های تخمه شربتی معلق، یک نوشیدنی سرد بسیار خوشمزه و زیباست که به سادگی در منزل تهیه می شود.

مواد لازم جهت تهیه شربت ژله ای

پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید : 3 بسته
آب :6 لیوان
گلاب یا هر عرق گیاهی دلخواه : به میزان دلخواه
تخم شربتی : به میزان دلخواه

طرز تهیه شربت ژله ای

مرحله اول:

برای تهیه شربت ژله ای ابتدا 3 بسته پودر ژله را به 6 لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا دانه های ژلاتین به خوبی داخل آب حل شوند.اگر هم خواستید میتوانید به روش بن ماری این کار را سریع تر انجام دهید.

مرحله دوم:

سپس ژلاتین حل شده را کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از اینکه ژلاتین ار حرارت افتاد آن را داخل یخچال بگذارید تا نیم بد شود.

مرحله سوم:

در حین نیم‌بند شدن ژله ، تخمه شربتی را بشویید و با کمی آب ولرم خیس کنید تا لعاب دهد و برجسته شود.

مرحله چهارم:

حالا به سراغ ژله نیم‌بند شده بروید و یک استکان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف و یکدست شود.

مرحله پنجم:

سپس گلاب یا هر عرق گیاهی دلخواه را به همراه تخم شربتی به آن اضافه کنید و هم بزنید.

طعم شربت را بچشید و اگر زیاد شیرین بود کمی به آن آب اضافه کنید و اگر هم کم شیرین بود مقداری شکر داخل آن بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.

شربت را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

چند نکته در مورد دلچسب تر شدن شربت ژله ای :

میتوانید از طعم های مختلف پودر ژله استفاده کنید و هر کدام را جداگانه در آب حل کنید.

به‌جای گلاب می توانید مقداری عرق بیدمشک و یا نسترن داخل شربت بریزید.

ژله نیم‌بند را باید از حالت سفتی در بیاورید و به حالت خیلی شل تبدیل کنید تا تخم شربتی ها داخل شربت معلق نماند.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

10 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

10 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

10 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

10 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

10 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

10 ساعت ago