شربت ژله ای یا شربت چند رنگ یکی از شربت های شیک برای پذیرایی در مهمانی ها می باشد که ما آسان ترین طرز تهیه را برای شما آماده کرده ایم.
اگر مدام برای پذیرایی از شربت خاکشیر و یا شربت تخمه شربتی استفاده میکنید و به دنبال یک شربت بسیار شیک و مناسب برای مهمانی های و مجالس رسمی تان هستید ما به شما نوشیدنی خنک و دلچسب شربت ژله ای را پیشنهاد میکنیم که با دانه های تخمه شربتی معلق، یک نوشیدنی سرد بسیار خوشمزه و زیباست که به سادگی در منزل تهیه می شود.
پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید : 3 بسته
آب :6 لیوان
گلاب یا هر عرق گیاهی دلخواه : به میزان دلخواه
تخم شربتی : به میزان دلخواه
برای تهیه شربت ژله ای ابتدا 3 بسته پودر ژله را به 6 لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا دانه های ژلاتین به خوبی داخل آب حل شوند.اگر هم خواستید میتوانید به روش بن ماری این کار را سریع تر انجام دهید.
سپس ژلاتین حل شده را کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از اینکه ژلاتین ار حرارت افتاد آن را داخل یخچال بگذارید تا نیم بد شود.
در حین نیمبند شدن ژله ، تخمه شربتی را بشویید و با کمی آب ولرم خیس کنید تا لعاب دهد و برجسته شود.
حالا به سراغ ژله نیمبند شده بروید و یک استکان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شفاف و یکدست شود.
سپس گلاب یا هر عرق گیاهی دلخواه را به همراه تخم شربتی به آن اضافه کنید و هم بزنید.
طعم شربت را بچشید و اگر زیاد شیرین بود کمی به آن آب اضافه کنید و اگر هم کم شیرین بود مقداری شکر داخل آن بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
شربت را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.
میتوانید از طعم های مختلف پودر ژله استفاده کنید و هر کدام را جداگانه در آب حل کنید.
بهجای گلاب می توانید مقداری عرق بیدمشک و یا نسترن داخل شربت بریزید.
ژله نیمبند را باید از حالت سفتی در بیاورید و به حالت خیلی شل تبدیل کنید تا تخم شربتی ها داخل شربت معلق نماند.
منبع: نمناک
فراشپز- در این مطلب با نحوه طبخ خوراک رژیمی و بسیار خوشمزه مرغ و سبزیجات…
فراشپز- نیمرو بدون روغن مخصوص شمایی که رژیم دارید. این بار مزه ی “نیمرو”ی رژیمی…
فراشپز- “املت قارچ” و گوجه فرنگی یک پیش غذای عالی و مقوی می باشد که…
فراشپز- املت سیب زمینی به سبک اسپانیایی بسیار خوشمزه می باشد و به سادگی و…
فراشپز- تمامی میوهها حاوی قند هستند اما در برخی از آنها میزان بالاتری از این…