شما میتوانید با طرز تهیه بسیار ساده، برای پذیرایی از مهمانانتان شربتهای رنگی بسیار خوشمزه و زیبا با گل پنیرک درست کنید.
اگر برای پذیرایی از میهمانان خود، مایلید نوشیدنیهای متفاوتی را سرو کنید و در عین حال، طبیعی بودن نوشیدنیها هم برایتان مهم است، نوشیدنیهای رنگی گل پنیرک پیشنهاد فوق العادهای است که اغلب آن را در پذیراییهای عید، ماه رمضان و تابستان انتخاب میکنند. همراه ما باشید تا روش آماده کردن این شربتهای رنگی را باهم پیش ببریم.
مواد لازم مقدار
گل پنیرک ۳ قاشق غذاخوری
تخم شربتی ۲ فنجان
آب نصف لیوان
زعفران به میزان دلخواه
عرق بیدمشک به میزان دلخواه
گلاب به میزان دلخواه
بهارنارنج به میزان دلخواه
نعنا به میزان دلخواه
گل محمدی به میزان دلخواه
آبلیمو به میزان دلخواه
برای تهیه شربت گل پنیرک در قدم اول گل پنیرک را شسته و داخل یک لیوان مناسب بریزید.
آب اضافه کرده و اجازه دهید نیم ساعت درون آب خیس بخورد.
همزمان تخم شربتی را هم در ظرفی جدا بخیسانید تا ژلهای شود.
بعد از نیم ساعت گل پنیرک را از صافی رد کرده و عصار آن را در ظرفی دیگر بریزید.
تخم شربتیهای کاملا ژلهای شده را داخل ۶ لیوان بریزید تا هر کدام را با رنگ متفاوتی سرو کنید. برای هر لیوان ۱ قاشق غذاخوری پٌر، تخم شربتی کافی است.
برای تهیه این رنگ از شربت شما به عصاره بیشتری نسبت به بقیه رنگها نیاز دارید.
آب را به همراه شکر و مقداری از عرقیجاتی که دوست دارید به علاوه کمی نعنا یا گل محمدی به عصارهتان اضافه کنید.
برای داشتن شهد آماده و راحتی بیشتر در تهیه شربتهای رنگی، پیشنهاد میشود کمی شکر را با مقداری آب روی حرارت ترکیب و از شهدی که تهیه میشود برای تمامی شربتها استفاده کنید.
برای تهیه این رنگ از شربت گل پنیرک هم به روش قبل پیش بروید با این تفاوت که این بار به عصاره کمتری از گل پنیرک نیاز دارید. در هر مرحله آب و شکر را با یک عرق مورد علاقه خودتان تهیه کنید.
طبق دستور آموزش داده برای این رنگ پیش بروید با این تفاوت که عصاره بیشتری به علاوه مقداری زعفران دم کرده که غلیظ هم شده باشد را شربت مورد علاقهتان اضافه کنید.
برای تهیه شربت سرخابی خوشرنگ که رنگ محبوب برای بچهها در جشنهای تولد است هم روال را انجام داده و عصاره بیشتر به علاوه مقدار آبلیمو و شربت مورد علاقه با عرقیجات متفاوت ترکیب کنید.
بهترین رنگ برای زرد شدن شربت گل پنیرک شما، زعفران دم کرده است به همراه عرقیجات دلخواه و کمی گلاب میتوانید آن را آماده کنید.
دقت داشته باشید که در این شربت از عصاره استفاده نمی شود.
شما میتوانید در همه شربتها گلاب بریزید این کاملا اختیاری است، حتی میتوانید همه شربتها را با یک عرق مثلا بهار نارنج تهیه کنید که این مورد، کاملا سلیقهای بوده و به علاقه شما بستگی دارد.
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…