فالوده طالبی یکی از نوشیدنی های خوشمزه در فصل گرما می باشد که می توانید به آسانی با این دستور تهیه که ما برای شما آماده کرده ایم تهیه کنید.
طالبی تازه و شیرین : 1 عدد بزرگ
یخ قالبی :1 پیمانه
گلاب : 1 قاشق غذاخوری
عرق نسترن :1 قاشق غذاخوری
عسل در صورت تمایل : 2 قاشق غذاخوری
برگ گل محمدی : برای تزیین
طالبی را از وسط نصف کنید و هسته هایش را در بیاورید. سپس پوست آن را بکنید و خرد کنید.
طالبی های خرد شده را به همراه تکه ها یخ،عرق نسترن ، عسل و یک قاشق گلاب داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یخ کاملاً خرد شود.
وقتی فالوده آماده شد آن را داخل لیوان بریزید و با چند پر گل محمدی تزیین کنید. نوش جان
برای اینکه نوشیدنی فالوده طالبی شما شیک تر سرو شود برای تزیین آن میتوانید فالوده طالبی را داخل همان پوست طالبی بریزید و با قاشق سرو کنید و یا میتوانید از اسکوپ های طالبی داخل فالوده استفاده کنید.
مقدار عسل را می توانید با توجه به میزان شیرین بودن طالبی کمتر یا بیشتر کنید.
منبع: نمناک
فراشپز- ویتامین D را اگر با گروه مهمی از غذاها ترکیب نکنید، به احتمال زیاد…
فراشپز- پنکیک یک صبحانه اروپایی است که در سالهای اخیر بین مردم ما هم طرفدار…
فراشپز- یک کارشناس ارشد علوم تغذیه میگوید: مصرف بیشتر از ۱۳ تا ۱۴ تخم مرغ…
فراشپز- یکی از خوراکهای قدیمی مردم کرمان قاتق گوشت میباشد که شبیه فلافلی است که…
فراشپز- بورانی جزو پیشغذاهای خوشمزه و ساده در فرهنگ ایرانی است که با مواد متنوعی…
فراشپز- کوکو سیب زمینی یکی از راحتترین غذاها برای وقتهایی است که زمان کافی نداریم.…