طرز تهیه فراپه طالبی به روش کافی شاپی در ۱۰ دقیقه

فراپه طالبی یکی از انواع نوشیدنی‌های خوشمزه و خنک برای تابستان و روزهای گرم سال است که شاید در منوی کافی شاپ‌ها هم آن را دیده باشید.

فراپه طالبی یکی از انواع نوشیدنی‌های خوشمزه و خنک برای تابستان و روزهای گرم سال است که شاید در منوی کافی شاپ‌ها هم آن را دیده باشید. هر چند خیلی‌ها، انواع فراپه‌ را با قهوه و اسپرسو می‌شناسند ولی می‌توان با انواع میوه‌ها هم فراپه تهیه کرد. فراپه طالبی را می‌توانید به ساده‌ترین روش در خانه به عنوان نوشیدنی تابستانی یا برای مهمانی‌ها درست کنید. در این مطلب ما طرز تهیه فراپه طالبی و نکات خوشمزه شدن آن را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه فراپه طالبی با بستنی

مواد اولیه: مقدار مورد نیاز

طالبی: ۱ عدد (نیم کیلوگرم)

شیر: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

بستنی لیتری (وانیلی یا طعم دلخواه): ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

یخ خرد شده: نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار

خامه ساده: برای درست کردن خامه فرم گرفته روی فراپه

مراحل طرز تهیه فراپه طالبی با بستنی

فراپه طالبی شباهت زیادی به شیک طالبی دارد و استفاده از بستنی در آن اختیاری است. می‌توانید به عنوان یک نوشیدنی ضد عطش برای روزهای گرم تابستان، فراپه طالبی را به روش زیر درست کنید.

مرحله اول: طالبی را آماده کنید

در ابتدا، برای طرز تهیه این نوشیدنی با طالبی، پوست طالبی را بشویید و با چاقوی تیز آن را نصف کنید. سپس تخمه‌های طالبی را دور بریزید. می‌توانید با این تخمه‌ها شیر تخمه طالبی یا خربزه درست کنید (طرز تهیه شیر تخمه خربزه). پوست طالبی را بگیرید. به اندازه ۱ یا ۲ قاچ از طالبی را نگه دارید و بقیه طالبی را به اندازه‌های درشت خرد کنید.

مرحله دوم: طالبی را پوره کنید

سپس طالبی‌های خرد شده را در دستگاه مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و نصف شیر را به آن اضافه کنید. افزودن شیر باعث نرم‌تر کار کردن غذاساز یا مخلوط‌کن می‌شود. اجازه دهید شیر و طالبی‌ها کاملا با هم میکس شوند و هیچ تکه درشتی از طالبی، داخل شیر طالبی نماند.

مرحله سوم: مواد فراپه را با هم میکس کنید

بعد از پوره شدن طالبی‌ها، بستنی وانیلی (طرز تهیه بستنی وانیلی)، بقیه شیر و یخ‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند. فراپه که آماده شد، آن را در لیوان‌های بلند بریزید. ۲ قاچ از طالبی‌ها را که کنار گذاشته بودید، نازک خرد کنید و کنار لیوان یا روی فراپه بریزید.

مرحله چهارم: فراپه طالبی را با خامه فرم گرفته تزیین و سرو کنید

روی فرپه را می‌توانید با خامه فرم گرفته تزیین کنید. برای تزیین فراپه طالبی با خامه قنادی، ابتدا ۱۰۰ گرم خامه صبحانه را با ۲۵ گرم پودر قند با همزن بزنید تا کاملا نرم شود. بعد خامه را کف سینی فر بریزید و صاف کنید تا یک لایه نازک شود. سپس در فریزر بگذارید تا یخ بزند.

وقتی داخل خامه تکه‌های یخ مشاهده کردید، خامه را بیرون بیاورید و دوباره بزنید تا یکدست شود. این خامه را برای تزیین روی فراپه می‌توانید استفاده کنید. سپس آن را سرو کنید.

منبع: ایرنا

کاربر سطح ۳

View Comments

  • دیزاین عالیه مخصوصا هماهنگی رنگها .

Recent Posts

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

8 ساعت ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

8 ساعت ago

آموزش تهیه دوغ محلی با شیر و ماست؛ به ۲ روش خانگی و سنتی

اگر قصد دارید خودتان دوغ را درست کنید در ادامه دستور تهیه خانگی دوغ را…

9 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی یک ساندویچ خوشمزه و فوق‌العاده ساده ای که نیم…

9 ساعت ago

سالاد بادمجان سرخ شده و پنیر؛ سالاد بی‌نهایت خوشمزه و مجلسی

سالاد بادمجان سرخ شده یکی از انواع سالادهای سرد است که با بادمجان سرخ شده…

10 ساعت ago

مرجیمح سوپو؛ سوپ ماست و عدس خوشمزه ترکی

مرجیمح سوپو، یکی از انواع سوپ‌های بسیار خوشمزه و مجلسی کشور ترکیه است که از…

11 ساعت ago