خیلی وقتها پیش میآید هوس قهوه کردهایم و حوصله رفتن به کافه هم نداریم؛ بهترین راه حل این است که در خانه دست به کار شویم و قهوه خانگی درست کنیم. با هر نوع افزودنی که میخواهیم؛ با شیر، بدون شیر، تلخ، شیرین و ..
آب گرم: یک فنجان
قهوه: ۱ تا ۲ قاشق
شکر: به مقدار نیاز
شیر یا خانه: به مقدار نیاز
۱. برای اینکه بتوانید خیلی سریع و آسان یک فنجان آب را داغ کنید، آن را برای مدت ۱ دقیقه در مایکرویو قرار بدهید. علاوه بر این، میتوانید آب را درون یک کتری ساده روی گاز یا در یک کاری برقی جوش بیاورید. یادتان باشد که آب را با دمای متوسط رو به زیاد جوش بیاورید و درست قبل از اینکه شروع کند به قلقل کردن، آن را از روی گاز بردارید.
۲. اگر قصد دارید که تنها برای یک نفر قهوه درست کنید، ۱ فنجان آب داغ کنید. اما اگر تعداد نفرات بیشتر باشد، باید برای هرکدام از آنها ۱ فنجان آب داغ کنید. درضمن اگر آب را درون یک کتری به جوش بیاورید، ریختن آب داغ در لیوان برایتان آسانتر خواهد شد.
۳. در این مرحله ۱ الی ۲ قاشق چای خوری از قهوه فوری را در لیوان خود بریزید. بهتر است که اول دستورالعمل نوشته شده در پشت جعبه قهوه فوری خود را بخوانید و ببینید برای اینکه مزه قهوه در بهترین حالت خود باشد، باید در هر لیوان چه اندازه قهوه بریزید. بسیاری از کمپانیهای تولید قهوه پیشنهاد میکنند که به ازای هر فنجان آب جوش (که معادل ۲۴۰ میلی لیتر است) ۱ الی ۲ قاشق چای خوری قهوه فوری در آن بریزید.
۴. اگر دوست دارید که قهوه قویتر باشد، مقداری بیشتر از آنچه گفته شد قهوه در ۱ فنجان آب جوش بریزید. اگر هم قهوه ملایم دوست دارید بهتر است که از مقداری کمتر از چیزی که در پشت شیشه قهوه نوشته شده است استفاده کنید.
۵. در مرحله بعدی، قهوه فوری را با یک قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید. مخلوط کردن قهوه با کمی آب سرد آن را به آرامی حل میکند. اگر قبل از اینکه آب جوش را در لیوان بریزید، اول قهوه فوری را به آرامی در آب سرد حل کنید مزه آن خیلی بهتر میشود تا زمانی که آن را با آب داغ حل کنید و به آن شوک وارد کنید.
۶. در این مرحله از طرز تهیه قهوه به آرامی و با دقت آب جوش را در لیوان بریزید، به خصوص اگر با کتری آب را جوش نیاوردهاید. یادتان باشد که اگر قهوه خود را تلخ و سیاه دوست ندارید، در لیوان برای شیر یا خامه هم جا بگذارید.
۷. بعد از اینکه آب جوش را به قهوه اضافه کردید، اگر دوست داشته باشید مزه قهوه بهتر بشود میتوانید به آن هر طعم دهنده دیگری که میخواهید را اضافه کنید. به عنوان مثال، شما میتوانید به قهوه خود یک قاشق چای خوری شکر سفید یا شکر قهوهای، پودر کاکائو، دارچین و یا همه اینها را اضافه کنید. علاوه بر این، شما میتوانید در قهوه خود کمی خامه طعمدار بریزید. اما یادتان باشد که خامههای طعمدار معمولا خیلی شیرین هستند، به همین دلیل بهتر است که همراه با این مدل خامه از شکر استفاده نکنید.
منبع: ایرنا
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…