با مصرف معجون عسلی هنگام صبح، روز خود را پرانرژی کنید. معجون عسلی فوقالعاده ترکیبی از عسل با خواص درجه یک و کنجد است که به نسبتهای خاصی ترکیب شده اند.
موز 4 عدد
کنجد 1/4 پیمانه
عسل 1/4 پیمانه
شیر 3 پیمانه
پودر بادام 1/2 پیمانه
گردو (خورد شده) 1/4 پیمانه
پسته (خورد شده) 1/2 پیمانه
کنجد ،پسته ، گردو و بادام را به همراه عسل با هم مخلوط کنید و شیر را کمکم به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید. مواد مخلوط شده را به همراه سه عدد موز در دستگاه مخلوط کن بریزید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی به وجود بیاید.
سپس معجون بدست آمده را در لیوان های مورد نظر بریزید و با یک عدد موز باقی مانده معجون را تزیین کنید و به همراه کمی خلال پسته ، کنجد و یا بادام پرک سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
معجون عسلی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…