طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکیه با یه دستور مخصوص

نوشیدنی ثعلب یک نوشیدنی بی نظیر برای روزهای سرد است و گرمی خاصی به بدنتان می دهد، شما میتوانید با رعایت یک دستور ساده این نوشیدنی لذیذ را در منزل درست کنید.

نوشیدنی ثعلب، یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های زمستانی در سراسر جهان است و با آرد ثعلب، شیر داغ و دارچین درست می‌شود و غلظتی شبیه به پودینگ دارد. از آرد ثعلب یا همان پودر ثعلب معمولا در کشور ما در بستنی‌سازی استفاده می‌شود اما در برخی کشورها به خصوص ترکیه از این آرد در تهیه نوشیدنی نیز استفاده می‌شود، به طوری که اگر به ترکیه سفر کرده باشید، حتما در کافه‌های دنج و محلی این نوشیدنی بی نظیر را برای یک بار هم که شده امتحان کرده اید. اگر می خواهید این نوشیدنی را در خانه و در شب‌های سرد سال درست کنید، این بخش  را فراموش نکنید.

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی ثعلب

پودر ثعلب 1 قاشق غذاخوری
شکر 1/5 نیم قاشق غذاخوری
شیر کامل 1 لیتر
دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه نوشیدنی ثعلب

در یک شیر جوش، شیر را بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید.
بعد از به جوش آمدن شیر، شعله را کم کنید و اجازه دهید شیر بجوشد.
در یک ظرف پودر ثعلب و شکر امخلوط کنید.
مقداری شیر داغ (2 تا 3 قاشق غذاخوری) درون ظرف حاوی پودر ثعلب و شکر بریزید و هم بزنید.
در چندین نوبت مخلوط ثعلب را به شیر در حال جوش اضافه کنید.
شیر را آنقدرهم بزنید (15 دقیقه) تا غلیظ شود.
کمی از نوشیدنی را مزه کنید و اگر خواهان شیرین تر بودن نوشیدنی هستید، کمی شکر بیشتر به آن اضافه کنید.
نوشیدنی ثعلب شما آماده سرو است.

نکات مهم برای تهیه نوشیدنی ثعلب

برای سرو نوشیدنی ثعلب، می توانید از ماگ یا فنجان استفاده کنید.
می توانید برای تزئین نوشیدنی ثعلب از دارچین و زنجبیل آسیاب‌شده استفاده نمایید.
این نوشیدنی را می توانید ‌مدت 2 تا 3 روز در یخچال در یک بطری یا شیشه نگهداری کنید. برای استفاده دوباره نیز، آن را به‌سادگی دوباره گرم کرده و نوش جان کنید.
برای تهیه نوشیدنی ثعلب، می توانید ابتدا شکر و ثعلب را به شیر سرد افزوده و هم بزنید تا ثعلب حل شود و سپس شیر را روی حرارت ملایم مقرار داده تا به جوش بیاید.
برای خوشمزه تر شدن نوشیدنی ثعلب، کمی گلاب به آن اضافه کنید.
برای شیرین شدن نوشیدنی ثعلب، به‌جای شکر، می‌توانید از نبات یا عسل استفاده نمایید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

6 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

6 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

7 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

7 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

7 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

7 ساعت ago