طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکیه با یه دستور مخصوص

نوشیدنی ثعلب یک نوشیدنی بی نظیر برای روزهای سرد است و گرمی خاصی به بدنتان می دهد، شما میتوانید با رعایت یک دستور ساده این نوشیدنی لذیذ را در منزل درست کنید.

نوشیدنی ثعلب، یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های زمستانی در سراسر جهان است و با آرد ثعلب، شیر داغ و دارچین درست می‌شود و غلظتی شبیه به پودینگ دارد. از آرد ثعلب یا همان پودر ثعلب معمولا در کشور ما در بستنی‌سازی استفاده می‌شود اما در برخی کشورها به خصوص ترکیه از این آرد در تهیه نوشیدنی نیز استفاده می‌شود، به طوری که اگر به ترکیه سفر کرده باشید، حتما در کافه‌های دنج و محلی این نوشیدنی بی نظیر را برای یک بار هم که شده امتحان کرده اید. اگر می خواهید این نوشیدنی را در خانه و در شب‌های سرد سال درست کنید، این بخش  را فراموش نکنید.

مواد لازم برای تهیه نوشیدنی ثعلب

پودر ثعلب 1 قاشق غذاخوری
شکر 1/5 نیم قاشق غذاخوری
شیر کامل 1 لیتر
دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه نوشیدنی ثعلب

در یک شیر جوش، شیر را بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید.
بعد از به جوش آمدن شیر، شعله را کم کنید و اجازه دهید شیر بجوشد.
در یک ظرف پودر ثعلب و شکر امخلوط کنید.
مقداری شیر داغ (2 تا 3 قاشق غذاخوری) درون ظرف حاوی پودر ثعلب و شکر بریزید و هم بزنید.
در چندین نوبت مخلوط ثعلب را به شیر در حال جوش اضافه کنید.
شیر را آنقدرهم بزنید (15 دقیقه) تا غلیظ شود.
کمی از نوشیدنی را مزه کنید و اگر خواهان شیرین تر بودن نوشیدنی هستید، کمی شکر بیشتر به آن اضافه کنید.
نوشیدنی ثعلب شما آماده سرو است.

نکات مهم برای تهیه نوشیدنی ثعلب

برای سرو نوشیدنی ثعلب، می توانید از ماگ یا فنجان استفاده کنید.
می توانید برای تزئین نوشیدنی ثعلب از دارچین و زنجبیل آسیاب‌شده استفاده نمایید.
این نوشیدنی را می توانید ‌مدت 2 تا 3 روز در یخچال در یک بطری یا شیشه نگهداری کنید. برای استفاده دوباره نیز، آن را به‌سادگی دوباره گرم کرده و نوش جان کنید.
برای تهیه نوشیدنی ثعلب، می توانید ابتدا شکر و ثعلب را به شیر سرد افزوده و هم بزنید تا ثعلب حل شود و سپس شیر را روی حرارت ملایم مقرار داده تا به جوش بیاید.
برای خوشمزه تر شدن نوشیدنی ثعلب، کمی گلاب به آن اضافه کنید.
برای شیرین شدن نوشیدنی ثعلب، به‌جای شکر، می‌توانید از نبات یا عسل استفاده نمایید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…

5 ساعت ago

طرز تهیه کیک آلو سیاه راحت و خوشمزه با بافتی نرم

فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…

5 ساعت ago

چطور اسموتی کافی شاپی درست کنیم؟

فراشپز- اسموتی‌ها به یکی از نوشیدنی‌های محبوب کافی شاپ‌ها تبدیل شده‌اند و جایگزینی با طراوت…

5 ساعت ago

چگونه سس سزار درست کنیم؟ + ترفندهای تهیه سس سزار

فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه‌ آن…

5 ساعت ago

چطور سوپ برنج را با برنج نیم دانه درست کنیم؟

فراشپز- سوپ برنج یکی از سالم‌ترین و مقوی‌ترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…

5 ساعت ago

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی

فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…

5 ساعت ago