مصرف منظم نعناع رشد باکتری و قارچ را کاهش می دهد. یک نوشیدنی خوشمزه و مخصوص هوای گرم را برای شما در نظر گرفته ایم.
در ادامه روش درست کردن نوشیدنی “نعنا و لیمو ترش” را آموزش می بینید.
شکر 4 پیمانه
لیموی تازه 8 عدد
برگ نعنا 1 پیمانه
آب خنک 3 لیتر
یخ 2 پیمانه
لیموترش های تازه را با پوست به صورت حلقه های نازک برش بزنید و هسته آن را جدا کنید.سپس حلقه های لیمو را با شکر و برگ های نعنا در یک هاون بکوبید تا له شوند و آب آنها گرفته شود. مخلوط له شده را در پارچ بزرگی بریزید و با 3 لیتر آب مخلوط کنید تا طعم آن در آب ترکیب شود. هنگام سرو هم چند تکه یخ داخل آن بریزید و خنک میل کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
نعنا و لیمو ترش را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…