طرز تهیه پودر شربت خانگی؛ بهترین روش برای درست کردن شربت

پودر شربت نوعی روش آسان برای درست کردن شربت است که می‌توانید آن را خیلی راحت و با انواع میوه‌هایی که دوست دارید در منزل تهیه کنید.

به گزارش فرارو، در فصل تابستان و گرما بدن دچار تعریق بیشتری می‌شود؛ درنتیجه به آب بیشتری نیاز دارد. نوشیدن شربت‌های خنک در فصل گرما یکی از روش‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن آب از دست رفته بدن را تأمین کنید. مصرف این نوشیدنی‌های خنک تأثیر بسیار زیادی در خنک شدن بدن و کاهش گرمازدگی دارد.

شربت درست کردن معمولا به زمان زیادی نیاز دارد و بعد از آن نگهداری از شربت داخل یخچال کمی جاگیر است. شما می‌توانید به راحتی در منزل پودر هر نوع شربتی را که دوست دارید، آماده کنید و در تمام طول سال از آن استفاده کنید. پودر شربت که با میوه تازه و بدون هیچ نوع رنگ و افزودنی تهیه می‌شود، بسیار طبیعی و سالم است و می‌توانید با روشی آسان پودر هر نوع میوه‌ای را که دوست دارید، در منزل درست کنید، پس با آموزش پودر شربت در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم

آلبالو (انبه، هلو، توت فرنگی، پرتقال و…): ۱ کیلو
شکر: نیم کیلو

طرز تهیه

برای درست کردن این پودر شربت، ابتدا هسته‌های آلبالو را خارج کنید. آلبالو‌ها را روی سینی فر بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل فر قرار بدهید تا آب آلبالو کاملا کشیده شود، سپس آلبالو‌ها را به مدت ۲ تا ۳ روز جلوی آفتاب بگذارید تا کاملا خشک شود. در مرحله بعد آلبالوی خشک شده را همراه با شکر داخل دستگاه آسیاب بریزید و چند دقیقه بزنید تا آلبالو و شکر به صورت یکدست با هم پودر شوند. در آخر پودر شربت را الک کنید و داخل شیشه‌های خشک و تمیز بریزید. برای استفاده می‌توانید یک قاشق غذاخوری سرپر از پودر شربت را داخل لیوان بریزید و به آن آب سرد و یخ اضافه کنید و هم بزنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ برای درست کردن پودر شربت می‌توانید از هر نوع میوه مثل انبه، گیلاس، پرتقال، توت فرنگی، هلو و… استفاده کنید. دقت کنید که باید هسته میوه‌هایی را که هسته دارند، حتما خارج کنید. میوه‌ها باید کاملا خشک شوند، در غیر این صورت بعد از پودر شدن حالت چسبنده پیدا می‌کند و به مرور زمان کپک می‌زند.

۲ـ میزان شکر به ذائقه شما بستگی دارد. اگر شربت شیرین دوست دارید، می‌توانید میزان شکر را بیشتر کنید.
۳ ـ می‌توانید از قرار دادن میوه‌ها داخل فر صرف‌نظر کنید و میوه‌ها را از همان اول جلوی آفتاب قرار بدهید تا خشک شود یا میوه را با دستگاه میوه خشک‌کن، خشک کنید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه و ترفندهای پخت تاس کباب با مرغ

فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…

4 ساعت ago

انواع گوجه فرنگی و کاربرد آن در آشپزی

فراشپز- طعم گوجه فرنگی را نمی‌توان در غذا‌ها نادیده گرفت. طعم آن به غذا‌ها مزه‌ای…

4 ساعت ago

خواص خرمالو؛ از بهبود سیستم گوارش تا تنظیم قند خون!

فراشپز- خرمالو را می‌توان به‌صورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر…

4 ساعت ago

طرز تهیه سیب زمینی کریسپی پارمسانی با یک سس جذاب!

فراشپز- سیب زمینی کریسپی پارمسانی نوع روش ویژه برای پخت سیب زمینی کریسپی است که…

4 ساعت ago

سالاد کلم بروکلی را با این روش و یک سس ویژه درست کنید!

فراشپز- سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب کلم بروکلی…

4 ساعت ago

طرز تهیه همبرگر گیاهی؛ یک ساندویچ سالم و خوشمزه

فراشپز- همبرگر گیاهی نوعی همبرگر سالم و بسیار خوشمزه است که به جای گوشت با…

4 ساعت ago