لیموناد خامه‌ای، یک نوشیدنی خنک و خوشمزه برای روز‌های گرم تابستان

لیموناد خامه‌ای یا لیموناد برزیلی یک نوشیدنی خوشمزه و خنک تابستانی است که از ترکیب آب لیموی تازه با شیرعسلی و یخ تهیه می‌شود.

به گزارش فرارو،  با نزدیک شدن به فصل تابستان و شروع فصل گرما بدن دچار تعریق بیشتری می‌شود؛ درنتیجه به آب بیشتری نیاز دارد. نوشیدن شربت‌های خنک در فصل گرما یکی از روش‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن آب از دست رفته بدن را تأمین کنید. مصرف این نوشیدنی‌های خنک تأثیر بسیار زیادی در خنک شدن بدن و کاهش گرمازدگی دارد.

لیموناد یکی از شربت‌های خنک و خوشمزه فصل تابستان است که از ترکیب آب لیموی تازه با یخ و شکر تهیه می‌شود. لیموناد خامه‌ای نوعی لیموناد مدرن است که از ترکیب آب لیموی تازه با شیرعسلی و یخ تهیه می‌شود و طعم بسیار دلچسبی دارد که پیشنهاد می‌کنیم حتما یکبار آن را امتحان کنید تا مشتری دائمی این نوشیدنی گوارا شوید. اگر دوست دارید این لیموناد خوشمزه و خاص را در منزل با روشی بسیار آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

آب لیمو تازه: ۱ لیوان سرخالی
شیرعسلی: ۱ قوطی
یخ: ۴ لیوان

طرز تهیه

برای درست کردن این نوشیدنی خنک و خوشمزه ابتدا آب لیمو سنگی را بگیرید، به اندازه‌ای که ۱ لیوان پر شود، سپس آب لیمو را داخل پارچ مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزید و شیرعسلی و یخ را به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید و ۱ دقیقه بزنید تا همه مواد کاملا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا لیموناد خامه‌ای آماده را داخل لیوان مخصوص سرو بریزید و میل کنید، نوش جان.

نکته مهم

شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته می‌شود و به آن شکر اضافه می‌کنند. شیر عسلی ماده‌ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنی‌ها و کیک و شیرینی استفاده می‌شود.

برای درست کردن شیر عسلی در منزل ۲ پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یک‌بار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد.

توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته می‌گیرد. تقریبا ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

22 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

22 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

22 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

22 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

22 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

22 ساعت ago