آموزش دو مدل ساندویچ جذاب و خوشمزه با تخم مرغ آبپز

ساندویچ با تخم مرغ آبپز یکی ازا نواع ساندویچ‌های سرد است که به دلیل داشتن تخم مرغ آبپز بسیار خوشمزه و مقوی است.

تخم مرغ آبپز یکی از خواراکی مقوی و سرشار از خاصیت است که کارشناسان تغذیه خوردن آن را به شدت توصیه کرده‌اند. برخی پزشکان حوزه سلامت معتقدند که باید بچه‌ها به صورت روازنه تخم مرغ آبپز را مصرف کنند. تخم مرغ آبپز به صورت کاملا پخته و یا با زرده عسلی سرو می‌شود و در هر دو حالت خوشمزه و مقوی است. تخم مرغ آبپز برای وعده صبحانه یا میان وعده بسیار مناسب است، اما برخی افراد بزرگسال و یا کودکان به سختی تن به خوردن آن می‌دهند. اگر تخم مرغ آبپز را به صورت ساندویچ و در ترکیب با مواد دیگر آماده کنید، میل برای خوردن آن بیشتر می‌شود. ما در این مطلب می‌خواهیم دو مدل ساندویچ خوشمزه با تخم مرغ آبپز را به شما آموزش بدهیم که اگر یکبار آن‌ها را امتحان کنید، از خوردنش سیر نخواهید شد. با این روش، تخم مرغ آبپز در ترکیب با مواد غذایی دیگر خاصیت بیشتری پیدا می‌کند. اگر دوست دارید این دو مدل ساندویچ بسیار خوشمزه و آسان را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش درست کردن این ساندویچ‌ها با ما همراه باشید.

ساندویچ اول

مواد لازم

تخم مرغ آبپز: ۲ عدد
خیارشور: ۴ عدد
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نان باگت: ۲ عدد
کره: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه ابتدا دو عدد تخم مرغ را آبپز کنید. بعد از اینکه تخم مرغ‌ها آبپز و سفت شدند، آن‌ها را پوست کنید و زرده‌های تخم مرغ را از داخل سفیده‌ها جدا کنید. زرده‌ها را توی یک کاسه بریزید و با گوشتکوب بکوبید تا نرم شود، سپس خیارشور خرد شده را همراه با جعفری خرد شده و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و در آخر سس مایونز بریزید. سفیده‌ها را که کنار گذاشته بودید، با چاقو به صورت نگینی خرد کنید و داخل مواد آماده بریزید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط شوند. نان باگت را از وسط باز کنید. مقداری کره هم‌دمای محیط کف یک ماهی تابه بمالید و آن را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا داغ شود. نان باگت را از جایی که باز کرده‌اید، داخل ماهی تابه پهن کنید و اجازه بدهید داخل نان کمی گریل شود، سپس مواد تخم مرغی را لای نان بمالید و دو سر نان را ببندید. ساندویچ تخم مرغ آبپز خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

ساندویچ دوم

مواد لازم

تخم مرغ آبپز: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۱ عدد
آووکادو: ۱ عدد
آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نان باگت: ۲ عدد

طرز تهیه

برای درست کردن این ساندویچ هم ابتدا تخم مرغ‌ها را آبپز کنید و بعد از خنک شدن، پوست آن‌ها را بگیرید. گوجه فرنگی را از وسط برش بزنید و تخم‌های داخل گوجه را جدا کنید تا داخل ساندویچ آب نیندازد. حالا گوجه را به صورت نگینی خرد کنید. یک عدد آووکادو نرم را پوست کنید و بعد از وسط برش بزنید و هسته آووکادو را جدا کنید. آووکادو را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید و با گوشتکوب بکوبید تا نرم و له شود. حالا آب لیمو ترش را همراه با گوجه فرنگی خرد شده و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. لای نان باگت را بازکنید و از موادی که درست کرده‌اید، وسط نان بمالید. تخم مرغ آبپز را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و روی مواد وسط نان بچینید و بعد دو سر نان را به هم بچسبانید تا ساندویچ خوشمزه شما آماده خوردن شود، نوش جان.

منبع: فرارو

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

1 روز ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

1 روز ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

1 روز ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

1 روز ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago