فراشپز- اگر روزی در خانه هویج داشته باشید، با آنچه میکنید؟ آیا میدانید میتوان با این سبزی نارنجی رنگ که این روزها در بازار قیمتش بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان در هر کیلوست، انواع غذاها، دسرها و نوشیدنیها را آماده کرد.
فصل پاییز هم از راه رسیده و با سرماخوردگیها و بیماریها همراه است. البته خواص هویج بیشتر از آن چیزی است که فکرش را میکنید. در واقع هویج منبع خوبی از بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K۱، پتاسیم و آنتی اکسیدانهاست که بهعنوان بخشی از یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی از سلامت کلی بدن شما حمایت میکند
هویج و سیبزمینی تنوری
آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۳ نفر
مواد لازم:
سیبزمینی: ۳ عدد
هویج: ۶ عدد
تخممرغ: یک عدد
پیاز خردشده: یک عدد
آرد سوخاری: نصف فنجان
شیر: یک قاشق چایخوری
جعفری خردشده: یک قاشق چایخوری
پنیر رندهشده: نصف فنجان
پنیر پارمزان رندهشده: یکچهارم فنجان
نمک: به میزان لازم
۱.هویج و سیبزمینی را بخارپز کنید. همزمان فر را روی دمای ۱۷۳ درجه سانتیگراد گرم کنید. ۲.هویج و سیبزمینی را با هم مخلوط کرده و سپس به آن تخممرغ، شیر، نمک، جعفری و پیاز را بیفزایید.
۳.مخلوط بهدست آمده را در داخل ظرف فر پهن کنید. آرد سوخاری را با پنیر مخلوط کنید و آن را به ترکیب اضافه کنید.
۴.ترکیب را در داخل فر قرار داده و اجازه دهید طلایی رنگ شود.
نکته: این غذا را میتوانید بهعنوان عصرانه با یک لیوان شیر گرم برای کودک خود سرو کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- پلو کرفس با مرغ نوعی پلوی مخلوط است که از ترکیب برنج با کرفس،…
فراشپز- سوپ ماکارانی یکی از انواع سوپهای سبزیجات است که به جای حبوبات در آن…
فراشپز- پاییز که از راه میرسد سروکله صیفیجاتی مثل کدو تنبل یا همان کدو حلوایی…
فراشپز- ذرت مکزیکی یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای خیابانی است که طعم بینظیر و…
فراشپز- قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که تهیهی آن کمی…
فراشپز- تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه…