طرز بو دادن تخمه در فر، فوت و فن بو دادن تخمه آفتابگردان

فراشپز- تخمه آفتابگردان از تنقلات مورد علاقه مردم کشورمان است، بو دادن یا برشته کردن تخمه آفتابگردان خام کار چندان سختی نیست که می‌توانید امتحان کنید.

دانه‌های آفتابگردان بوداده یک میان‌وعده خوشمزه و مغذی است که برای یک دورهمی شبانه عالی به نظر می‌رسد. برشته کردن تخمه آفتابگردان واقعاً آسان است. مطلب زیر را بخوانید تا بدانید چگونه باید آن را برشته کنید.

۱. خیساندن دانه‌ها

یک فنجان تخمه آفتابگردان بدون پوست را در یک کاسه بریزید. به اندازه‌ای آب بریزید که روی دانه‌ها را بپوشاند. با این کار تخمه‌های آفتابگردان مقداری از آب را جذب می‌کنند تا از خشک شدن بیش از حد آنها هنگام برشته شدن جلوگیری شود.

۲. اضافه کردن نمک

یک‌دوم تا یک‌سوم پیمانه نمک اضافه کنید. سپس دانه‌ها را خوب هم بزنید تا با نمک مخلوط شود. بگذارید تخمه‌های آفتابگردان یک شب در آب نمک خیس بخورد تا نمک به خورد آن برود.

۳. آبکش و خشک کردن

دانه‌ها را آبکش کنید. آب نمک را بریزید و دانه‌ها را با حوله کاغذی یا پارچه نخی خشک کنید.

۴. روشن کردن فر

فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت ( ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا در برخی اجاق‌ها درجه ۲ ) گرم کنید.

۵. برشته کردن

دانه‌ها را در سینی مناسب بریزید و در فر قرار دهید تا برشته شوند. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تفت دهید تا پوسته‌ها قهوه‌ای یا طلایی شوند. با این کار یک شکاف جزئی در اثر برشته شدن نیز وسط دانه‌ها ایجاد می‌شود. دانه‌ها را هر از گاهی هم بزنید تا هر دو طرف به طور یکنواخت برشته شوند.

۶. بسته بندی کردن

دانه‌های آفتابگردان یا تخمه‌ها را می‌توانید بعد از برشته شدن سرو یا ذخیره کنید. دانه‌های آفتابگردان را می‌توانید در حالی که هنوز داغ است با یک قاشق چای خوری کره نیز مخلوط و بلافاصله سرو کنید. برای کنار گذاشتن تخمه هم باید صبر کنید تا خنک شوند، سپس در ظرف دربسته نگهداری کنید.

منبع: همشهری

فراشپز

Recent Posts

کیک مغزدار اسپانیایی؛ کیک خاص و خوشمزه

فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوه‌ای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…

5 ساعت ago

طرز تهیه کیک گوجه‌ سبز

فراشپز- اگر علاقمند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم…

6 ساعت ago

طرز تهیه “مربای چاقاله پسته” خانگی خوشمزه و مقوی

فراشپز- “مربای چغاله پسته” یا چغاله پسته یک مربای پر خاصیت است و اگر به…

6 ساعت ago

“مربای توت فرنگی” سریع خانگی با دستور تهیه سر آشپز

برای درست کردن “مربای توت فرنگی” بسیار خوشمزه و به روشی آسان در خانه همراه…

7 ساعت ago

طرز تهیه نیمرو فنجانی با نکات تکمیلی

“نیمرو فنجانی” یک پیشنهاد عالی و فانتزی برای وعده صبحانه است که طرز تهیه آن…

8 ساعت ago

طرز تهیه املت تونسی شاک شوکا

فراشپز- برای تهیه “املت تونسی شاک شوکا” ،گوجه فرنگی ها رو پوره کنید تا له…

8 ساعت ago