فراشپز- تخمه آفتابگردان از تنقلات مورد علاقه مردم کشورمان است، بو دادن یا برشته کردن تخمه آفتابگردان خام کار چندان سختی نیست که میتوانید امتحان کنید.
دانههای آفتابگردان بوداده یک میانوعده خوشمزه و مغذی است که برای یک دورهمی شبانه عالی به نظر میرسد. برشته کردن تخمه آفتابگردان واقعاً آسان است. مطلب زیر را بخوانید تا بدانید چگونه باید آن را برشته کنید.
یک فنجان تخمه آفتابگردان بدون پوست را در یک کاسه بریزید. به اندازهای آب بریزید که روی دانهها را بپوشاند. با این کار تخمههای آفتابگردان مقداری از آب را جذب میکنند تا از خشک شدن بیش از حد آنها هنگام برشته شدن جلوگیری شود.
یکدوم تا یکسوم پیمانه نمک اضافه کنید. سپس دانهها را خوب هم بزنید تا با نمک مخلوط شود. بگذارید تخمههای آفتابگردان یک شب در آب نمک خیس بخورد تا نمک به خورد آن برود.
دانهها را آبکش کنید. آب نمک را بریزید و دانهها را با حوله کاغذی یا پارچه نخی خشک کنید.
فر را با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت ( ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا در برخی اجاقها درجه ۲ ) گرم کنید.
دانهها را در سینی مناسب بریزید و در فر قرار دهید تا برشته شوند. ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تفت دهید تا پوستهها قهوهای یا طلایی شوند. با این کار یک شکاف جزئی در اثر برشته شدن نیز وسط دانهها ایجاد میشود. دانهها را هر از گاهی هم بزنید تا هر دو طرف به طور یکنواخت برشته شوند.
دانههای آفتابگردان یا تخمهها را میتوانید بعد از برشته شدن سرو یا ذخیره کنید. دانههای آفتابگردان را میتوانید در حالی که هنوز داغ است با یک قاشق چای خوری کره نیز مخلوط و بلافاصله سرو کنید. برای کنار گذاشتن تخمه هم باید صبر کنید تا خنک شوند، سپس در ظرف دربسته نگهداری کنید.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…