طرز تهیه تارت قارچ و پنیر؛ فینگر فودی راحت و سریع

تارت قارچ و پنیر از فینگر فودهای آسان و راحتی است که میان کودکان و عاشقان فست فود طرفداران زیادی دارد.

نان تارت به عنوان پایه و قالب برای انواع خوراکی استفاده می‌شود، این نوع نان با دو طعم شور و شیرین در بازار موجود بوده که استفاده از هر یک بسته به نوع خوراکی و یا مواد داخل تارت متفاوت است.

خمیر تارت شیرین برای تهیه انواع شیرینی‌ها و دسرها اما نان تارت شور به عنوان پایه و قالب برای انواع غذاها استفاده می‌شود. انواع پیش غذا با نان تارت برای فینگر فود در مهمانی‌ها بسیار مناسب است، در این بخش طرز تهیه تارت قارچ و پنیر را آموزش داده‌ایم.

مواد لازم تارت قارچ و پنیر

سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پنیرپیتزا به مقدار لازم
خمیر تارت آماده به مقدار لازم
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه تارت قارچ و پنیر با مرغ

مرحله اول: ابتدا درون قابلمه یک عدد سینه مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بپزید، سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: بعد از پوست کندن پیاز، آن را رنده ریز کنید، سپس قارچ‌ها را بشویید و سپس پوست آن را بگیرید و خرد کنید.

مرحله سوم: در یک تابه مناسب روغن بریزید و پیاز را به همراه پودر سیر و قارچ‌های خرد شده تفت دهید.

مرحله چهارم: بعد از تفت دادن قارچ‌ها نوبت به اضافه نمودن مرغ ریش ریش شده به تابه می‌رسد، مرغ را به همراه ادویه‌های گفته شده به قارچ‌های سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله پنجم: قالب تارت را با روغن چرب کنید و خمیر آماده را در آن پهن کنید.

مرحله ششم: مواد تهیه شده را درون قالب بر روی خمیر تارت بریزید و سپس پنیر را اضافه کنید. میزان پنیر پیتزا دلخواه است، برای طعم دهی بیشتر می‌توانید کمی جعفری نیز روی مواد بریزید.

مرحله هفتم: قالب‌های تارت را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده‌اید و گرم شده، به مدت ۱۵ – ۱۰ دقیقه قرار دهید تا لبه‌های تارت طلایی و پنیر آب شود، بعد از خنک شدن تارت قارچ و پنیر را از قالب خارج کنید و به همراه سس دلخواه سرو نمایید.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

10 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

10 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

10 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

10 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

10 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

11 ساعت ago