طرز تهیه خوراک قارچ؛ یک غذای خوشمزه و مقوی

خوراک قارچ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه، مقوی و سرشار از پروتئین است که می‌توانید آن را به صورت فوری و با روشی آسان در منزل تهیه کنید.

به گزارش فرارو، خوراک‌ها غذا‌های متنوعی هستند که با انواع مواد غذایی مثل گوشت، مرغ و سبزیجات و روش‌های طبخ گوناگون تهیه می‌شوند و در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه خود را دارند. خوراک قارچ یکی از انواع خوراک‌های گیاهی است که با قارچ، روغن زیتون، پنیر پارمزان و ادویه تهیه می‌شود و از این جهت که گوشت و یا مرغ ندارد، برای گیاه خواران و کسانی که منع مصرف گوشت دارند، یک غذای مناسب و سرشار از پروتئین گیاهی است.

خوراک قارچ دستور تهیه بسیار آسانی دارد و پخت آن نیاز به صرف زمان زیادی ندارد. شما می‌توانید این خوراک خوشمزه را با نان و یا در کنار انواع پاستا، مرغ گریل شده، سیب زمینی تنوری و فرنچ فرایز میل کنید. اگر دوست دارید این خوراک قارچ خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه خوراک قارچ همراه ما باشید.

مواد لازم

قارچ: ۲۵۰ گرم
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: ۳ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: یک دوم قاشق چای‌خوری
فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این خوراک قارچ خوشمزه، ابتدا قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. روغن زیتون، سس سویا، پنیر پارمزان، پودر سیر، پودر آویشن، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب قارچ‌ها را زیر و رو کنید تا همه مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. حالا قارچ‌های مزه‌دار شده را داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا آب قارچ کشیده شود، سپس کمی دیگر قارچ را تفت بدهید و در این مرحله خوراک قارچ خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ اگر در منزل سس سویا ندارید، می‌توانید از رب انار رقیق شده با سرکه و یا سرکه بالزامیک استفاده کنید.

۲ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آن‌ها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. برای تهیه خوراک قارچ بهتر است از قارچ‌های ریز و دکمه‌ای استفاده کنید و قارچ را به صورت درسته داخل خوراک بریزید.

۳ـ پنیر پارمزان یکی از محبوب‌ترین انواع پنیر‌های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه‌ای و ورقه‌ای در بازار موجود است. پارمزان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن زمان بسیار زیادی می‌برد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمزان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ‌ها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمزان با پنیر پیتزا‌های معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آن‌هاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب شود؛ اما پنیر پارمزان نیازی به پخت و آب شدن ندارد و شما می‌توانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا استفاده کنید.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه شور گوجه سبز؛ یکی از خوشمزه ترین چاشنی‌ها

فراشپز- گوجه سبز از جمله میوه‌هایی است که قبل از آمدن بهار همه انتظارش را…

2 ساعت ago

رانی سیب خانگی: نوشیدنی خوشمزه و سالم برای تمامی فصل‌ها

فراشپز- رانی سیب یکی از نوشیدنی‌های خوشمزه و محبوب است که به دلیل طعم دلپذیر…

4 ساعت ago

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت با شوید

فراشپز- سالاد سیب زمینی و ذرت از آن دسته سالاد‌هایی است که تا بهار تمام…

6 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت سوپ گشنیز تبریزی

سوپ گشنیز تبریزی با این که خیلی ساده درست میشه اما یک مزه متفاوت به…

7 ساعت ago

طرز تهیه پاپارا ترکیه‌ ای، یک غذای ساده و خوشمزه با طعمی بی‌ نظیر

فراشپز- اگر از غذا های تکراری خسته شده‌ اید و به دنبال یک تجربه جدید…

8 ساعت ago

کباب بناب آذری؛ یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی

فراشپز- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کباب‌های ایرانی است…

8 ساعت ago