طرز تهیه رولت الویه (کرپ الویه)؛ فینگرفود آسان و خوشمزه!

کرپ ژامبون، کرپ گوشت، کرپ مرغ و کرپ سالادالویه از جمله انواع کرپ‌ها هستند که به عنوان پیش غذا، عصرانه یا شام مصرف میشن! در این مطلب از بخش آشپزی در بلاگ اکالا، طرز تهیه کرپ یا رولت الویه رو با شما به اشتراک گذاشتم. برای آموزش این فینگر فود خوشمزه، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشین.

کرپ نوعی نان بسیار نازک و لطیف فرانسویه؛ کرپ‌ها با وجود اینکه بیشتر به حالت شیرین و برای وعده صبحانه معروف هستن، اما به عنوان فینگرفود و پیش غذا هم مورد استفاده قرار می‌گیرن. به این نوع کرپ‌ها “کرپ شور” گفته می‌شه.

کرپ ژامبون، کرپ گوشت، کرپ مرغ و کرپ سالادالویه از جمله انواع کرپ‌ها هستند که به عنوان پیش غذا، عصرانه یا شام مصرف میشن! در این مطلب از بخش آشپزی، طرز تهیه کرپ یا رولت الویه رو با شما به اشتراک گذاشتم. برای آموزش این فینگر فود خوشمزه، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشین.

مراحل طرز تهیه رولت الویه

برای تهیه کرپ الویه به مواد اولیه زیر نیاز داریم:

مرحله اول: زعفران و ادویه‌ها را با تخم مرغ مخلوط کنید

برای آماده کردن کرپ، اول تخم مرغ‌ها رو با زعفران دم کرده، فلفل سیاه و آویشن مخلوط کنید. اگه میخواین که کرپ بوی تخم مرغ نده، حتما از ادویه‌های تازه استفاده کنید و تخم مرغ‌ها رو به خوبی هم بزنید تا بوی زهم اون گرفته بشه.

مرحله دوم: روغن و شیر را به مواد اضافه کنید

مواد رو با همزن برقی بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه. روغن مایع رو اضافه و با همزن کاملا مخلوط کنید. در مرحله بعد از تهیه رولت الویه، شیر رو اضافه و مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم: آرد الک شده را اضافه کنید

در آخر آرد الک شده رو به همراه نمک اضافه و با دور کند همزن مخلوط می‌کنیم. مواد باید کاملا مخلوط و یکدست بشن. اگه موادتون یکدست نبود، مایه رو از صافی رد کنید.

مرحله پنجم: پخت خمیر رولت الویه

روی ظرف سلفون بکشید و داخل یخچال به مدت یکساعت استراحت بدین تا کف و حباب‌های روی مایه کاملا از بین بره. این کار باعث میشه کرپ داخل تابه پف نکنه.

داخل تابه نچسبی رو خیلی کم چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا داغ بشه. بعد از مایه کرپ داخل تابه بریزید؛ طوری که ضخامت کرپ نه خیلی زیاد باشه که خمیر بشه و نه خیلی کم باشه که خشک بشه.

وقتی مایه کرپ بست و حالت مات پیدا کرد و کناره‌های کرپ طلایی شد، کرپ رو از داخل تابه بردارین. میتونید طرف دیگه کرپ رو هم سرخ کنید؛ ولی، چون کرپ خیلی نازکه و با سرخ کردن یک طرف کاملا میپزه، من طرف دیگه اون رو سرخ نکردم. این کار ممکنه باعث خشک شدن کرپ و ترک خوردن موقع رول کردن بشه.

مرحله ششم: رول کردن کرپ با مواد الویه

کرپ رو روی دستمال تمیزی پهن کنید و اجازه بدین کمی از حرارت بیفته. بقیه مایه کرپ رو به همین ترتیب آماده کنید. توجه داشته باشین که بعد از پختن کرپ‌ها و وقتی هنوز کاملا خنک نشدند، اون‌ها رو روی هم نچینید؛ چون به هم میچسبن.

وقتی کرپ کمی از حرارت افتاد، با قاشق روی اون سس مایونز پخش میکنیم و در صورت دلخواه، کالباس و پنیر گودا قرار میدیم.

برای لایه بعدی میتونید از سالاد مرغی که برای جیب تاجر آموزش دادیم، استفاده کنید.

یا می‌تونید از دستور معمول سالاد الویه استفاده کنید. دستور تهیه سالاد الویه به طور خلاصه به صورت زیره:

سیب زمینی رو آبپز و با رنده ریز رنده کنید و مرغ پخته و خرد شده (یا ریش ریش شده) رو بهش اضافه کنید.

خیارشور نگینی خرد شده، ذرت، هویج رنده شده و فلفل دلمه‌ای خرد شده رو با هم مخلوط کنید.
نمک و سس مایونز رو اضافه و کاملا مخلوط کنید.

مرحله هفتم: طریقه رول کردن کرپ

از سالاد الویه روی لایه کالباس و پنیر قرار بدین و مواد رو صاف کنید. اینکه مقدار مواد زیاد یا کم باشه، به خودتون بستگی داره و اینکه دوست داشته باشید ضخامت رول کرپ تون بزرگ باشه یا کوچیک. بعد از اینکه سالاد الویه رو کاملا صاف کردین، کرپ رو از یک سمت تا انتها رول کنید.

کرپ رو داخل کاغذ روغنی بپیچین و محکم ببندین. برای چند ساعت داخل یخچال بذارین تا کاملا خودش رو بگیره. بعد از مدتی، رولت الویه رو از یخچال خارج کنید و با یک چاقوی تیز به ضخامت دلخواه برش بدین.

مرحله هشتم: سرو کرپ الویه

رولت‌ها رو داخل ظرف بچینین؛ برای تزیین روی کرپ میتونید از فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی خرد شده یا از فلفل دلمه‌ای رنگی استافده کنین. می‌تونین داخل مواد فلفل دلمه‌ای رنگی بذارین تا موقع برش، زیباتر به نظر برسه. رولت‌ها رو با دورچین انواع سبزیجات تزیین کنید و روی ظرف سلفون بکشید. میتونین کرپ الویه رو تا موقع سرو داخل یخچال نگهداری کنید.

این فینگر فود و پیش غذای خوشمزه رو میتونید از شب قبل برای وقتایی که مهمون دارید تهیه کنید. برای مشاهده دستور‌های دیگر فینگر فود‌ها در مجله آشپزی کلیک کنید.

سوالات متداول

در این مقاله طرز تهیه رولت الویه یا کرپ الویه رو به‌عنوان فینگر فودی خوشمزه و محبوب، با شما به اشتراک گذاشتیم. اگه حین تهیه این غذا سوالی داشتین، میتونین از ما بپرسین. در ادامه هم سوالات پرتکرار با موضوع رولت الویه رو مشاهده خواهید کرد.

چرا رولت الویه ترک میخورد؟

خشک شدن خمیر کرپ میتونه باعث بشه که حین پیچیدن، ترک بخوره و کار خراب شه. برای همین حتما دقت کنین که خمیر رولت نرم باشه.

ترفند خوشمزگی رولت الویه چیست؟

استفاده از کالباس و ادویه‌های خوشمزه، ترفند مهم خوشمزگی این فینگر فوده.

منبع: اکالا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

5 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

5 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

5 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

5 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

5 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

5 ساعت ago