طرز تهیه زینگر برگر؛ ساندویچی که بچه ها عاشقش میشن

زینگر برگر از محبوب ترین برگرهای دنیا است که با داشتن فوت گوزه گری رسپی آن میتوانید بهترین مدل زینگر برگر را در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

زینگر برگریا همبرگر مرغ یکی از فست فودهای لذیذ است که از محبوبیت فوق‌العاده ای در سراسر جهان برخوردار است. این نوع همبرگر را از گوشت سینه مرغ بدون پوست و استخوان، انوع ادویه به همراه پنیر ورقه ای چدار یا گودا طبخ می کنند. اگر شما جزو طرفداران استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز هستید، پیشنهاد می کنیم این نوع رسپی را که در این بخش از  آورده ایم را امتحان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه برگر مرغ (زینگر برگر)

فیله مرغ 4 عدد
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1/3 قاشق غذا خوری
پودر سیر 1 قاشق غذا خوری
آرد برنج 1 پیمانه
آرد ذرت 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
تخم مرغ 2-3 عدد
سرکه سفید 3 قاشق غذا خوری
سس خردل 3 قاشق غذا خوری
روغن مقداری برای سرخ کردن
سس مایونز 3 قاشق غذا خوری
نان باگت گرد 4 عدد
کاهو یا کلم به مقدار لازم
پنیرگودا 4 برگ

طرز تهیه برگر مرغ (زینگر برگر)

ابتدا با بیفتک‌کوب سینه مرغ را بکوبید. شما می توانید فیله ها را بین پلاستیک فریزری گذاشته و با گوشت کوب به آرامی بکوبید.
درون ظرفی سرکه، نمک، سس خردل، پودر فلفل قرمز، و سیر بریزید.
مرغ ها را به مدت نیم ساعت قرار داده و مزه دار کنید.
تخم‌مرغ را در ظرفی هم بزنید.
آرد سفید، آرد برنج، آرد ذرت، فلفل سیاه، فلفل سفید، بیکینگ پودر، نمک و پودر سیر را در ظرفی بریزید و به خوبی مخلوط نمایید.
فیله مرغ را یکبار در ترکیب آرد بغلتانید و سپس در ظرف تخم مرغ فرو ببرید.
دوباره در مخلوط آرد بزنید تا مرغ ها کاملا به آرد آغشته شوند.
در یک ماهی تابه به اندازه ای که نیمی از آن پر شود روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و وقتی خوب داغ شد تکه‌های مرغ را در آن سرخ و سوخاری کنید. هر دو طرف را سرخ و طلایی کنید.
روی یک طرف نان یک لایه مخلوط سس مایونز و خردل را بمالید.
سپس درون نان باگت مرغ و بعد یک ورق پنیر را گذاشته تا آب شود.
می توانید درون ساندویچ خود خیارشور، گوجه فرنگی و کاهو و کلم هم بچینید و نوش جان کنید.

نکات مهم

برای درست کردن زینگر برگر به جای سینه مرغ از ران مرغ هم می‌توانید استفاده کنید.
برای درست کردن زینگر برگر می‌توانید از آرد سوخاری هم استفاده کنید، اما استفاده از آرد گندم باعث می‌شود زینگر برگر شما حسابی پولکی شود.
هنگام سرخ کردن بهتر است مرغها در روغن داغ غوطه ور شوند.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

17 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

17 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

17 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

18 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

18 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

18 ساعت ago