بعضیها عاشق ساندویچهای گرم هستند، اما برخی دیگه ساندویچ سرد انتخاب میکنند. به خصوص که ساندویچهای سرد هم متنوعاند و هم با کمترین مواد و اغلب با هزینه اندک تهیه میشوند. برای تهیه این وعده غذایی زمان کمی نیاز است و از آنها میتوان در مکانهای مختلف و حتی در مناسبتهای خاص استفاده کرد.
فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی در این گزارش به آموزش روش تهیه چند نوع ساندویچ سرد خوشمزه و متفاوت پرداخته است که میتواند در فصل گرم مورد پسند همگان قرار گیرد.
تعدادنفرات : ۴ نفر
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
مدت زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مناسب: بزرگسالان
تن ماهی: یک عدد
کنسرو ذرت: یک سوم قوطی
سیب زمینی: یک عدد بزرگ
خیارشور: ۲ عدد
پیازچه و شوید: ۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نان باگت: ۴ عدد
۱:ابتدا سیب زمینی را همراه کمی آب و نمک داخل قابلمه مناسب ریخته و میپزید. سپس با گوشتکوب کامل له کنید تا به صورت پوره سیب زمینی در بیاید. در ادامه اجازه میدهید تا خنک شود.
۲: سیب زمینی له شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس کنسرو ماهی تن را که از قبل به مدت ۲۰ دقیقه جوشاندهاید به پوره سیب زمینی بیفزایید و با هم کمی مخلوط کنید.
۳: حالا پیازچه، شوید و خیارشور را ریز خرد کرده و همراه ذرت داخل مواد بریزید. بعد مواد را خوب هم بزنید تا با هم یکدست شوند.
۴: برای تهیه سس ساندویچ، سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، سپس به مواد سالاد بیفزایید و به خوبی مخلوط کرده تا با هم یکدست شوند.
برای تهیه این ساندویچ خوشمزه میتوان از نان تست هم استفاده کرد. البته این ساندویچ با نان باگت طعم بهتری دارد.
تعداد نفرات : ۴ نفر
مدت زمان آماده سازی: نیم ساعت
مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مناسب: همه رده های سنی
سس مایونز: یکسوم پیمانه
نان تست: ۸ عدد
تخم مرغ: ۹ عدد
ساقه کرفس: یک عدد متوسط
کاهو فرانسه: یک عدد
سس خردل: یک قاشق چایخوری
پودر کاری: یکچهارم قاشق چایخوری
نمک و پودر فلفل سیاه: مقداری
۱: ابتدا تخم مرغها را در آب پخته و پوست بگیرید. تمام سفیدههای تخم مرغ را ریز خرد کنید. ۳ عدد از زردهها را له کرده و بقیه آنها را برای مصارف دیگر نگه دارید.
۲: ساقه کرفس را به مکعبهای کوچک خرد کنید.
۳: سفیده و زرده تخم مرغ را به همراه سس مایونز، کرفس، خردل، کاری، نمک و فلفل با هم مخلوط کرده تا مواد یکدست حاصل شود.
۴: در انتها بر سطح ۴ تا از نانها سس مایونز بمالید و کاهو را بگذارید، سپس مقداری از مواد را روی نان قرار دهید و بعد برش نان رویی را بگذارید.
در تهیه این ساندویچ برای معطر شدن و دستیابی به طعم بهتر طبق سلیقه میتوان از نعنا خشک و دیگر سبزیجات معطر هم استفاده کرد.
منبع:همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…