بعضیها عاشق ساندویچهای گرم هستند، اما برخی دیگر ساندویچ سرد انتخاب میکنند؛ بهخصوص که ساندویچهای سرد هم متنوعاند و هم با کمترین مواد و اغلب با هزینه اندک تهیه میشوند. برای تهیه این وعده غذایی زمان کمی نیاز است و از آنها میتوان در مکانهای مختلف و حتی در مناسبتهای خاص استفاده کرد.
فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی در این گزارش به آموزش روش تهیه چند نوع ساندویچ سرد خوشمزه و متفاوت پرداخته است که میتواند در فصل گرم مورد پسند همگان قرار گیرد.
تعدادنفرات: ۴ نفر
مدت زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مناسب: بزرگسالان
تن ماهی: یک عدد
کنسرو ذرت: یک سوم قوطی
سیب زمینی: یک عدد بزرگ
خیارشور: ۲ عدد
پیازچه و شوید: ۴ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
نان باگت: ۴ عدد
۱:ابتدا سیب زمینی را همراه کمی آب و نمک داخل قابلمه مناسب ریخته و میپزید. سپس با گوشتکوب کامل له کنید تا به صورت پوره سیب زمینی در بیاید. در ادامه اجازه میدهید تا خنک شود.
۲: سیب زمینی له شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس کنسرو ماهی تن را که از قبل به مدت ۲۰ دقیقه جوشاندهاید به پوره سیب زمینی بیفزایید و با هم کمی مخلوط کنید.
۳: حالا پیازچه، شوید و خیارشور را ریز خرد کرده و همراه ذرت داخل مواد بریزید. بعد مواد را خوب هم بزنید تا با هم یکدست شوند.
۴: برای تهیه سس ساندویچ، سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، سپس به مواد سالاد بیفزایید و به خوبی مخلوط کرده تا با هم یکدست شوند.
نکته:
برای تهیه این ساندویچ خوشمزه میتوان از نان تست هم استفاده کرد. البته این ساندویچ با نان باگت طعم بهتری دارد.
تعداد نفرات: ۴ نفر
مدت زمان آماده سازی: نیم ساعت
مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مناسب: همه ردههای سنی
سس مایونز: یکسوم پیمانه
نان تست: ۸ عدد
تخم مرغ: ۹ عدد
ساقه کرفس: یک عدد متوسط
کاهو فرانسه: یک عدد
سس خردل: یک قاشق چایخوری
پودر کاری: یکچهارم قاشق چایخوری
نمک و پودر فلفل سیاه: مقداری
۱: ابتدا تخم مرغها را در آب پخته و پوست بگیرید. تمام سفیدههای تخم مرغ را ریز خرد کنید. ۳ عدد از زردهها را له کرده و بقیه آنها را برای مصارف دیگر نگه دارید.
۲: ساقه کرفس را به مکعبهای کوچک خرد کنید.
۳: سفیده و زرده تخم مرغ را به همراه سس مایونز، کرفس، خردل، کاری، نمک و فلفل با هم مخلوط کرده تا مواد یکدست حاصل شود.
۴: در انتها بر سطح ۴ تا از نانها سس مایونز بمالید و کاهو را بگذارید، سپس مقداری از مواد را روی نان قرار دهید و بعد برش نان رویی را بگذارید.
نکته:
در تهیه این ساندویچ برای معطر شدن و دستیابی به طعم بهتر طبق سلیقه میتوان از نعنا خشک و دیگر سبزیجات معطر هم استفاده کرد.
منبع: همشهری
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…