طرز تهیه ساندویچ‌های سرد و خوشمزه

بعضی‌ها عاشق ساندویچ‌های گرم هستند، اما برخی دیگر ساندویچ سرد انتخاب می‌کنند؛ به‌خصوص که ساندویچ‌های سرد هم متنوع‌اند و هم با کمترین مواد و اغلب با هزینه اندک تهیه می‌شوند. برای تهیه این وعده غذایی زمان کمی نیاز است و از آن‌ها می‌توان در مکان‌های مختلف و حتی در مناسبت‌های خاص استفاده کرد.

فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی در این گزارش به آموزش روش تهیه چند نوع ساندویچ سرد خوشمزه و متفاوت پرداخته است که می‌تواند در فصل گرم مورد پسند همگان قرار گیرد.

ساندویچ تن ماهی

تعدادنفرات: ۴ نفر

مدت زمان پخت: ۴۵ دقیقه

مناسب: بزرگسالان

مواد لازم:

تن ماهی: یک عدد

کنسرو ذرت: یک سوم قوطی

سیب زمینی: یک عدد بزرگ

خیارشور: ۲ عدد

پیازچه و شوید: ۴ قاشق غذاخوری

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

نان باگت: ۴ عدد

روش تهیه:

۱:ابتدا سیب زمینی را همراه کمی آب و نمک داخل قابلمه مناسب ریخته و می‌پزید. سپس با گوشتکوب کامل له کنید تا به صورت پوره سیب زمینی در بیاید. در ادامه اجازه می‌دهید تا خنک شود.

۲: سیب زمینی له شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس کنسرو ماهی تن را که از قبل به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده‌اید به پوره سیب زمینی بیفزایید و با هم کمی مخلوط کنید.

۳: حالا پیازچه، شوید و خیارشور را ریز خرد کرده و همراه ذرت داخل مواد بریزید. بعد مواد را خوب هم بزنید تا با هم یکدست شوند.

۴: برای تهیه سس ساندویچ، سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید، سپس به مواد سالاد بیفزایید و به خوبی مخلوط کرده تا با هم یکدست شوند.
نکته:

برای تهیه این ساندویچ خوشمزه می‌توان از نان تست هم استفاده کرد. البته این ساندویچ با نان باگت طعم بهتری دارد.

ساندویچ تخم مرغ و کرفس

تعداد نفرات: ۴ نفر

مدت زمان آماده سازی: نیم ساعت

مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مناسب: همه رده‌های سنی

مواد لازم:

سس مایونز: یک‌سوم پیمانه

نان تست: ۸ عدد

تخم مرغ: ۹ عدد

ساقه کرفس: یک عدد متوسط

کاهو فرانسه: یک عدد

سس خردل: یک قاشق چای‌خوری

پودر کاری: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

نمک و پودر فلفل سیاه: مقداری

روش تهیه:

۱: ابتدا تخم مرغ‌ها را در آب پخته و پوست بگیرید. تمام سفیده‌های تخم مرغ را ریز خرد کنید. ۳ عدد از زرده‌ها را له کرده و بقیه آن‌ها را برای مصارف دیگر نگه دارید.

۲: ساقه کرفس را به مکعب‌های کوچک خرد کنید.

۳: سفیده و زرده تخم مرغ را به همراه سس مایونز، کرفس، خردل، کاری، نمک و فلفل با هم مخلوط کرده تا مواد یکدست حاصل شود.

۴: در انتها بر سطح ۴ تا از نان‌ها سس مایونز بمالید و کاهو را بگذارید، سپس مقداری از مواد را روی نان قرار دهید و بعد برش نان رویی را بگذارید.
نکته:

در تهیه این ساندویچ برای معطر شدن و دستیابی به طعم بهتر طبق سلیقه می‌توان از نعنا خشک و دیگر سبزیجات معطر هم استفاده کرد.

منبع: همشهری

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

11 ساعت ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

11 ساعت ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

11 ساعت ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

11 ساعت ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago