طرز تهیه ساندویچ بره لبنانی

“ساندویچ بره لبنانی” خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا یا یک غذای اصلی سبک و مورد علاقه کودکان تهیه نمایید. 8 عدد خلال دندان برای این ساندویچ نیاز دارید. زمان آماده سازی: 30 دقیقه، زمان پخت: 10 دقیقه.

مواد لازم ساندویچ لبنانی

گوشت راسته بره :350 گرم
تبوله:120 گرم
باباغنوش :225 گرم
نان لواش :4 عدد
سیر له شده :2 حبه
آبلیمو :2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
نمک:به مقدار لازم
فلفل:به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ لبنانی

ابتدا گوشت را باریک و نازک خرد کرده و با سیر، آبلیمو ، نمک و فلفل مخلوط کنید، سپس آن را برای چند دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شود.

بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه گوشت ها را با مقداری روغن خوب سرخ کنید تا بپزد, این مرحله بستگی به ذائقه شما دارد تا حدی که دوست دارید گوشت را سرخ کرده و بپزید.

وسط هر لواش مقداری از گوشت سرخ شده را بریزید و روی آن تبوله و باباغنوش قرار داده و نان را رول کنید.

با یک چاقوی تیز رول ها را از وسط ببرید و داخل ظرف پذیرایی بچینید و گرم میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ بره لبنانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ بره لبنانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

کاربر سطح ۳

Recent Posts

کرپ فرانسوی؛ یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای دانش آموزان

کرپ فرانسوی یکی از صبحانه‌های بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…

11 ساعت ago

طرز تهیه عدس پلو به سبک بوشهری‌ها

عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…

11 ساعت ago

طرز تهیه ته چین ارمنی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت

ارمنی پلو را می‌توانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکه‌ای…

11 ساعت ago

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…

11 ساعت ago

طرز تهیه خوراک میگو و لوبیا سبز خانگی و جا افتاده

طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…

3 روز ago

مرغ زعفرانی مجلسی را با این روش ویژه درست کنید!

مرغ زعفرانی یکی از روش‌های طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…

3 روز ago