“ساندویچ بره لبنانی” خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا یا یک غذای اصلی سبک و مورد علاقه کودکان تهیه نمایید. 8 عدد خلال دندان برای این ساندویچ نیاز دارید. زمان آماده سازی: 30 دقیقه، زمان پخت: 10 دقیقه.
گوشت راسته بره :350 گرم
تبوله:120 گرم
باباغنوش :225 گرم
نان لواش :4 عدد
سیر له شده :2 حبه
آبلیمو :2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
نمک:به مقدار لازم
فلفل:به مقدار لازم
ابتدا گوشت را باریک و نازک خرد کرده و با سیر، آبلیمو ، نمک و فلفل مخلوط کنید، سپس آن را برای چند دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شود.
بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه گوشت ها را با مقداری روغن خوب سرخ کنید تا بپزد, این مرحله بستگی به ذائقه شما دارد تا حدی که دوست دارید گوشت را سرخ کرده و بپزید.
وسط هر لواش مقداری از گوشت سرخ شده را بریزید و روی آن تبوله و باباغنوش قرار داده و نان را رول کنید.
با یک چاقوی تیز رول ها را از وسط ببرید و داخل ظرف پذیرایی بچینید و گرم میل نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ساندویچ بره لبنانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…