پیچیدن این ساندویچ در کاغذ روغنی به جای نایلون باعث می شود که نان رطوبت زیادی را به خود جذب نکند و ساندویچ حمص را تازه تر نگه می دارد.
نان سبوس دار:2 تکه
حُمُص :¼ پیمانه
سس تاپناد :یک قاشق غذاخوری
خیار ورقه شده :¼پیمانه
هویج درشت رنده شده :یک عدد
ابتدا هویج را پوست گرفته بشویید و رنده درشت کنید.
خیار را شسته و ورقه ای برش بزنید.
یک تکه نان بردارید و سس تاپناد را روی آن بمالید، برش های خیار را قرار داده و هویج را روی آن بریزید.
در آخر حمص را قرار داده و تکه دیگر نان را روی آن بگذارید و کمی فشار دهید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
ساندویچ حمص و سبزیجات را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- رب نارنج از چاشنیهای اصیل و پرطرفدار در دستور پختهای شمال ایران است. این…
فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…
فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…
فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…
فراشپز- از زمانهای قدیم، درباره فواید بیشمار خوردن میوهها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…
فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…