پیچیدن این ساندویچ در کاغذ روغنی به جای نایلون باعث می شود که نان رطوبت زیادی را به خود جذب نکند و ساندویچ حمص را تازه تر نگه می دارد.
نان سبوس دار:2 تکه
حُمُص :¼ پیمانه
سس تاپناد :یک قاشق غذاخوری
خیار ورقه شده :¼پیمانه
هویج درشت رنده شده :یک عدد
ابتدا هویج را پوست گرفته بشویید و رنده درشت کنید.
خیار را شسته و ورقه ای برش بزنید.
یک تکه نان بردارید و سس تاپناد را روی آن بمالید، برش های خیار را قرار داده و هویج را روی آن بریزید.
در آخر حمص را قرار داده و تکه دیگر نان را روی آن بگذارید و کمی فشار دهید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
ساندویچ حمص و سبزیجات را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- بستنی جلاتو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر جهان به ویژه در…
فراشپز- کباب ماهی اوزن برون یکی از انواع کباب های خوشمزه ایرانی است که در…
فراشپز- مطمئنم تا الان فقط یا مرغ ترش خوردید یا جوجه زعفرانی پس حتما این…
فراشپز- «چیلی داگ» یکی از ساندویچ های بسیار معروف و بین المللی می باشد که…
فراشپز- چگونه بدون نیاز به مواد گرون قیمت شیرینی ترد درست کنیم؟ مواد لازم: آرد…
فراشپز- اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و در عین حال سریع هستید، ماکارونی یکی…