پیچیدن این ساندویچ در کاغذ روغنی به جای نایلون باعث می شود که نان رطوبت زیادی را به خود جذب نکند و ساندویچ حمص را تازه تر نگه می دارد.
نان سبوس دار:2 تکه
حُمُص :¼ پیمانه
سس تاپناد :یک قاشق غذاخوری
خیار ورقه شده :¼پیمانه
هویج درشت رنده شده :یک عدد
ابتدا هویج را پوست گرفته بشویید و رنده درشت کنید.
خیار را شسته و ورقه ای برش بزنید.
یک تکه نان بردارید و سس تاپناد را روی آن بمالید، برش های خیار را قرار داده و هویج را روی آن بریزید.
در آخر حمص را قرار داده و تکه دیگر نان را روی آن بگذارید و کمی فشار دهید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
ساندویچ حمص و سبزیجات را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشیها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…
فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…
فراشپز- اسموتیها به یکی از نوشیدنیهای محبوب کافی شاپها تبدیل شدهاند و جایگزینی با طراوت…
فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه آن…
فراشپز- سوپ برنج یکی از سالمترین و مقویترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…
فراشپز- در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه به سبک رستوران های گیلانی را…