“ساندویچ دلی روبن” از ژامبون بره و پنیر سویسی (یا چدار) در بین دو تکه نان سبوس دار گریل شده تشکیل شده که بسیار لذیذ است.
نان چاودار یا سبوس دار :2 برش از یک قرص
کلم رنده شده :¾ پیمانه
ژامبون بره ورقه شده :4 ورقه
پنیر اسرم یا چدار ورقه شده :4 ورقه
سس خردل قهوه ای :1 قاشق غذاخوری
خیار شور :1 عدد
ابتدا کلم را شسته و با سرکه بپزید تا نرم شود ، برای 10 تا 15 دقیقه. سپس آن را رنده کنید.
فر را با دمای 225 درجه روشن کنید تا گرم شود.
روی یک سمت نان ها را کره بمالید و چند دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شود.
نان ها را از فر خارج کرده و ژامبونها را روی سمتی که کره نخورده بچینید و برای 4 تا 5 دقیقه در فر بگذارید.
در ادامه کلم پخته و پنیر چدار را روی ژامبون ها بچینید و پنیر چدار ورقه شده قرار دهید، ساندویچ را به فر بازگردانید و اجازه دهید پنیر آب شود.
ساندویچ را از فر خارج کرده و روی آن کمی سس خردل بریزید و چند برش خیار شور قرار دهید، در نهایت یک تکه نان روی آن قرار داده و سرو کنید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ساندویچ دلی روبن را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک
کرپ فرانسوی یکی از صبحانههای بسیار خوشمزه است که شباهت زیادی به پنکیک دارد و…
عدس پلو بوشهری یکی از انواع عدس پلوهای مجلسی است که با شوید، کشمش، گردو،…
ارمنی پلو را میتوانید با بال مرغ، ران و سینه مرغ یا با گوشت تکهای…
در ادامه آموزش درست کردن “نوشیدنی لیموناد” برای رفع تشنگی را در خانه برای شما…
طرز تهیه “خوراک میگو” با لوبیا سبز . این غذا بسیار سالم و رژیمی است…
مرغ زعفرانی یکی از روشهای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از…